četvrtak, 18. aprila 2024.

Bioskopski repertoar do 31. januara

Objavljeno: 24. januara 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na repertoaru Bioskopa 85 od 25. do 31. januara su tri filma. Od 25. januara počinje prikazivanje sinhronizovanog filma „Mali vampir“, kao i filma „Lavirinti: Lek smrti“. Oba filma biće do 31. januara na repertoaru Bioskopa 85.  U novom bioskopu valjevskog Centra za kulturu 27. i 28. januara su projekcije filma „Najmračniji čas“. Ulaznice su u prodaji na dan projekcije.

 

MALI VAMPIR, sinhronizovano, 3D

  1. 25. i 26. januar u 17.30h
  2. 27. i 28. januar u 15.30h
  3. 30. i 31. januar u 17.30h

 Omiljeno štivo dečaka Antona strašne su priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štaviše postaju i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

 

NAJMRAČNIJI ČAS

  1. i 28. januar u 17.30h

Najmračniji čas je uzbudljiva i inspirativna istinita priča koja počinje uoči Drugog svetskog rata, kada Vinston Čerčil (Geri Oldman, nominovan za Oskara) samo nekoliko dana nakon što je imenovan za premijera Ujedinjenog Kraljevstva, mora da se suoči sa jednom od svojih najturbulentnijih i najvažnijih odluka: da istraži pogodnosti mirovnog sporazuma sa nacističkom Nemačkom ili da bude odlučan u borbi za ideale i slobodu svog naroda.

 

LAVIRINT: LEK SMRTI, premijera, 3d

25-31. januar u 20.00h

U novoj avanturi, Tomas (O’Brajan) predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint. Većina glumaca iz prošlog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O’Brajana, zvezdu serije „Mladi vukodlak“, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma. Pored njega, gledaćemo i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita, i druge.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *