četvrtak, 18. aprila 2024.

Bioskopski repertoar do 31. oktobra

Objavljeno: 24. oktobra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na repertoaru Bioskopa 85 od sutra do 31. oktobra prikazuju se filmovi: Stopalići, Sibir i Zvezda je rođena. Prodaja ulaznica je na dan projekcije na blagajni Centra za kulturu, koja je otvorena radnim danima od 16.30 do 20 časova, a vikendom od 14 do 20 časova.

Jeti ili ne, oni dolaze! Animacija za sve uzraste, o mladom jetiju koji pronađe nešto za što je mislio da ne postoji – čoveka! Ono što se do sada smatralo mitom, postaje stvarnost kada jeti Migo doživi susret s čovekom. Migovo otkriće donosi mu slavu i devojku iz snova, ali baca njegov svet u haos i to sve u filmu „Stopalići“.

„Sibir“ je priča koja prati trgovca Lukasa Hila, koga igra fantastični Kijanu Rivs, koji zbog retkog i veoma skupog dijamanta odlazi u hladnu Rusiju. Borba počinje kada dijamant nestane, a ruska mafija koja ga želi gubi strpljenje. Akcija, ruski mafijaši i hladna sibirska zima, nisu jedine odlike ovog filma, tu je i malo romantičnija strana priče, nepokolebljiva ljubav koja se rađa između Lukasa i ruskinje Katje (Ana Ularu). Glumačku ekipu, pored Rivsa, upotpunjuju ruski glumački veteran Paša Lučnikov i rumunska glumica Ana Uluru, koja svoju karijeru zasniva uglavnom na pozorištu, ali se u ovom filmu pokazala i kao glumica dostojna filmskog platna.

Četiri puta nominovan za nagradu Oskar, Bredli Kuper i višestruko nagrađivana, zvezda Lejdi Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, zajedno u filmu „Zvezda je rođena“. Radi se o pravom autorskom delu Bredlija Kupera – on ga je, naime napisao, režirao pa u njemu glumi i peva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog muzičara na zalasku karijere i mladoj pevačici u usponu. Film obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper a sve su pesme u filmu snimane uživo.

STOPALIĆI

Titlovano 3D

  1. i 26. oktobar u 17.30h
  2. i 28. oktobar u 15.30h
  3. i 31. oktobar u 17.30h

SIBIR

  1. i 26. oktobar u 20.00h
  2. i 28. oktobar u 17.30h
  3. i 31. oktobar u 20.00h

ZVEZDA JE ROĐENA

  1. i 28. oktobar u 20.00h

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *