utorak, 28. maja 2024.

Bivši direktor: Katastar u ozbiljnim problemima

Objavljeno: 7. maja 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U valjevskom Katastru ima brojnih problema, upozorio je bivši direktor Službe za katastar nepokretnosti Zoran Matić, koji sada obavlja poslove održavanja premera u Katastru u Ubu. Matić, koji je i odbornik DSS u Skupštini grada, je sa skupštinske govornice poručio da je u toj službi situacija veoma loša po pitanju kadrova i međuljudskih odnosa. “ Samo u valjevskom Katastru ima 20.000 vlasničkih listova i toj službi su potrebni stručni kadrovi”, upozorio je Matić.

“ Jedini državni organ koji se bavi vlasničkom evidencijom je u veoma lošem stanju. Ima kadrovskih problema i loši su međuljudski odnosi, što nije dobro. Ja sam u toj službi 25 godina i ima dosta ljudi koji znaju i hoće da rade, međutim ima mnogo problema i javnost mora da zna da u Katastru stanje nije ni malo dobro”, rekao je Matić, ne iznoseći druge pojedinosti.

Zoran Matić, koji je kadar DSS, bio je oko 10 godina na čelu valjevskog Katastra, a početkom 2013. godine je smenjen i na to mesto je postavljen Miroslav Mijanović iz Beograd, koji je kadar SNS.

2 komentara na “Bivši direktor: Katastar u ozbiljnim problemima

  1. Važno je da je Mika Jokič u Katastru, za sekrearicu zaloslio kumu svog sina i u Pivari Tužiteljevu ćerku. Glasajte za SNS i Jokiće od Divaca rodom.

    0

    0
  2. Ovom odborniku bi bilo bolje da malo rediguje svoje stavove, a ne da iskače čim mu se prohte. Ako misli da će sa naprednjacima da se opet provuku u skupštinu – loše misli.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *