sreda, 19. juna 2024.

Goran Milivojević kandidat za načelnika Okruga

Objavljeno: 7. maja 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Načelnik Kolubarskog okruga Vladimir Petrović je napustio Srbiju i više neće obavljati taj posao. Kako saznajemo, on je formalno još uvek na čelu Kolubarskog okruga, pošto koristiti godišnji odmor, ali se nakon toga neće vraćati na posao, jer se sa porodicom preselio u Norvešku. Po dosadašnjim najavama, novi načelnik Kolubarskog okruga biće šumarski inženjer Goran Milivojević, koji je kadar SNS. Narodni poslanik i lider SNS u Valjevu dr Slobodan Gvozdenović kaže za Patak da će predlog da Milivojević bude postavljen za prvog čoveka Kolubarskog okruga biti prosleđen iduće sedmice Vladi Srbije, a očekuje se da novi načelnik bude postavljen do 1. juna. Dosadašnji načelnik Vladimir Petrović je u trenutku kada je postavljen na to mesto bio nezaposlen, a ista situacija je i sa budućim načelnikom Okruga Goranom Milivojevićem, koji je trenutno bez posla. Milivojević je kratko bio načelnik Komunalne policije, ali je smenjen nakon razlaza socijalista i naprednjaka.

7 komentara na “Goran Milivojević kandidat za načelnika Okruga

 1. Što ne kažete pasulj, da svi znaju ko je taj čovek u Valjevu. SRAMOTA od kadrova SNSa. Nemaju boljeg da imaju ne bi pasulja stavljali za Načelnika.

  0

  1
 2. Nestručnije i nepismenije kadrov da su lučom tražili ne bi gore našli. Pasulj ne ispunjava osnovne uslove da bi konkurisao za Načelnika. Ovakvo biranje rukovodilaca u Valjevu, odvešće nas na nivo Poćute ili nekog prigradskognaselja. Ljude sa biroa za nezaposlene dovode da rukovode STRAŠNO.

  0

  1
  1. Zaista me čudi način na koji zaključujete?! Dragi Milane, to što je neko nezaposlen ne znači da je neobrazovan, nesturčan i tome slično. Zaboga miloga, pa po tom vašem rezonu odraz nečije sposobnosti su upravo defektolog na mestu direktora direkcije za izgradnju jer jasli po osnovu politike več deceniju i po, zatim razni skorojevići odbornici preletači sveže namireni u javnim preduzećima i njima slični. Da ne govorim o Sega, Mega svršenim fakultetima, omladincima sa 2-3 godine radnog staža koji rukovode danas Vodovodom i Vidrakom.

   1

   0
   1. U pravu si,i ovaj „direktor“ Vodovoda nije nikada nigde radio do sada,pa odmah za rukovodece mesto…Takodje,direktor Valisa i Vidraka,bruka za SPS!

    0

    0
 3. Goran je jedan od boljih kadrova SNS u Valjevu,samo da je takvih vise! A vi sto pisete negativno,vidim da ne znate sta hocete da pisete,pa samo da napiste gluposti.Vidim da vam i pravopis nije bas kako treba.Podrska za Gorana,samo napred!

  1

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *