sreda, 24. jula 2024.

Bogat sportski vikend

Objavljeno: 24. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Juniori beogradskog Partizana pobednici su međunarodnog košarkaškog turnira u Valjevu za košarkaše rođene 1997. i mlađe pošto su u finalu savladali Crvenu zvezdu sa 66:60. Treća je ljubljanska Olimpija, koja je savladala Armani iz Milana sa 70:63. Peti je Metalac posle pobede protiv Prievidze iz Slovačke sa 87:76, dok je sedmi Split nakon pobede nad sarajevskom Bosnom sa 65:58.

Milica Ristić iz Plivačkog kluba „Valis“ osvojila je titulu prvaka države u disciplini 100 metara leđno na prvenstvu Srbije za mlađe pionire, koje je održano u Zrenjaninu. Na ovom takmičenju učestvovalo je preko 40 klubova sa 320 takmičara iz Srbije. „ Potajno smo očekivali jednu od medalja, mi uvek ističemo da nam rezultat u mlađim kategorijama nije imperativ, ali svakako ne bežimo od uspeha“, rekao je predsednik kluba Branislav Kovačević.

Valjevski karatisti kluba “014 Valjevo” osvojili su proteklog vikenda 20 medalja na prvenstvu Uže Srbije, koje je održano u Čačku. Valjevski karatisti okitili su se sa sedam zlatnih medalja, šest srebrnih i sedam bronzanih. Na ovom takmičenju učestvovalo je više od 50 klubova sa preko 400 takmičara. Narednog vikenda takmičare karate kluba “014 Valjevo” očekuje međunarodni turnir u Pančevu kao i državno prvenstvo za seniore.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *