nedelja, 21. jula 2024.

Dobitnici godišnjih nagrada

Objavljeno: 21. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevo juče obeležilo Dan grada. Na svečanoj akademiji u Centru za kulturu dodeljenje su tradicionalne godišnje nagrade. Godišnju nagradu u oblasti medicine dobila je dr Danica Milosavljević, u oblasti stvaralaštva učenika i studenata Slobodan Radovanović, za umetnost Dejan Bogojević, za kulturu i informisanje Svetosavska omladina zajednice valjevske eparhije, u oblasti sporta Planinarsko smučarsko društvo “Magleš”, a specijalna nagrada za životno delo u oblasti humanitarnog rada dodeljena je višestrukom dobrovoljnom davaocu krvi Vladislavu Milivojeviću.

Dobitnicima godišnjih nagrada je pored priznanja, uručena i novčana nagrada od 50.000 dinara, dok je dobitnik spscijalne nagrade za životno delo dobio 60.000 dinara. Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić je poručio da je dodelom godišnjih nagrada ispravljena nepravda prema pojedincima koji pred dve godine, zbog politike, nisu dobili nagradu. Povodom Dana Valjeva novčane nagrade uručene su đacima generacije valjevskih osnovnih i srednjih škola.

U okviru programa obeležavanja Dana grada, u punoj sali Centra za kulturu sinoć je Gradsko pozorište “Abrašević” izvelo  predstavu “Stradija”, a glumci su pozdravljeni burnim aplauzima.

2 komentara na “Dobitnici godišnjih nagrada

  1. LEPO SAMO TAKO SVE VECI BISER OD BISERA ZA SVAKU POHVALU .JELI DRUG CANE STANKO TERZIC KOLIKA JE TVOJA PLATA , KOLIKO SI JE PUTA POVECAVAO I NA KOLIKU JE CIFRU DOGURALA ? GRADJANI CEKAJU TAJ ODGOVOR REDA BI BILO DA PROGOVORIS O TOM SVOM USPEHU .

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *