četvrtak, 13. juna 2024.

Bolnica nabavila dovoljne količine stentova

Objavljeno: 28. januara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Posle skoro dva meseca problem sa nedostatkom stentova u valjevskoj bolnici je rešen. U proteklom periodu stentovi u valjevskoj angiosali su ugrađivani samo hitnim pacijentima, dok su ostali morali da čekaju nabavku novih količina, a neki su na intervencije upućivani u Beograd. Direktor valjevske bolnice dr Dobrivoje Grujičić kaže za „Patak“ da je do problema došlo zbog , kako je naveo, neodgovornog ponašanja direktorke valjevskog Fonda za zdravstveno osiguranje Slavice Radovanović. On dodaje da je taj problem rešen i da valjevska bolnica sada ima dovoljne zalihe stentova.

Valjevska angiosala je otvorena pre šest godina i prva je u unutrašnjosti Srbije. U angiosali godišnje se uradi preko 1.000 intervencija

 

2 komentara na “Bolnica nabavila dovoljne količine stentova

  1. Direktoru Grujicicu su svi krivi, osim njega samog. Istina je da su ga lekari sa Kardiologije na vreme upozorili na nestasicu stentova, kao uostalom i ostali na drugim odeljenjima za ono sto je njima potrebno. Koliko je sposoban, trebalo mu je ne dva, vec tri meseca da nabavi stentove. Sad je to vest !? Valjda se podrazumeva da ih Bolnica ima. Videli smo ga vec…videcemo ga za skener! Mozda ceka dobrovoljne priloge. A za cega mu sluzi onaj ministar? Za krecenje mokrih cvorova po bolnicama u Srbiji. To se, takodje, u nekom svetu, podrazumeva, a u Srbiji je vest!

    7

    0
  2. Svi SNS kadrovi su kao Gruja. Recimo Klomber, čija je lepša kuća Grujina ili Klomberova, i koji je više nestručan za svoju oblast? Kad budete imalj odgovor, pišite o tome. Ili Carina Jokić-Dubljević, da’li je mogla na gorem mestu da bude. Ili Lubeničar sa Uba slagala li nas i ne reče ko je plaćao i finansirao kamanje, ili Boba izbegavač Sudskih poziva. Likovi nemorala i nestručnoasti.

    13

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *