utorak, 28. maja 2024.

Zatvoreni bazen besplatan za decu, đake i studente

Objavljeno: 29. januara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Do 1. maja zatvoreni bazen u Petnici će besplatno moći da koriste deca do 7 godina, osnovci, srednjoškolci i studenti iz Valjeva, ali i svih drugih opština Kolubarskog okruga. Aleksandar Mijailović, direktor Ustanove za fizičku kulturu „Valis“, koja gazduje petničkim bazenima, kaže za „Patak“  da su se na ovaj korak odlučili da bi promovisali zatvoreni bazen koji je ove zime počeo sa radom.

„ Cilj nam je da promovišemo zatvoreni bazen, ali i da na ovaj način podstaknemo decu, đake i studente da se bave nekom fizičkom aktivnošću.  Pored toga, obavili smo razgovore sa direktorima valjevskih škola u vezi redovnog korišćenja bazena i nadam se da će već od sledeće zime imati časove fizičkog vaspisanja u Petnici“, kaže Mijailović.

Oni će bazen moći da koriste u terminima koji su predviđeni za građane, a to je od ponedeljka do petka u periodu od 15 do 19 časova, a vikendom od 12 do 18 časova. Za decu do sedam godina obavezno je prisustvo roditelja ili pratioca. Pored Valjeva, zatvoreni bazen mogu da koriste deca, školarci i studenti iz Mionice, Lajkovca, Osečine, Ljiga i Uba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *