ponedeljak, 26. februara 2024.

Borci prekinuli štrajk glađu

Objavljeno: 12. oktobra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Članovi Udruženja boraca prekinuli su štrajk glađu. Kako navode u saopštenju za javnost, ovu odluku su doneli nakon sastanka sa državnim sekretarom Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja Negovanom Stankovićem, koji je održan u gradskoj kući. Dogovoreno je da tri pojedinačna zahteva, koja se tiču rezervista i njihovih članova porodica, budu ispunjena bez odlaganja, a da preostali zahtevi budu upućeni nadležnim skupštinskim odborima na razmatranje i rešavanje. U saopštenju za javnost predsednik Udruženja boraca Ljubomir Bradić je više puta ponovio da je štrajkačima glađu veliku podršku pružio gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović.

Štrajk glađu je počeo u ponedeljak u spomen sobi Udruženja boraca, kada su rezervisti tražili rešavanje brojnih zahteva koji se tiču njihovog statusa.

3 komentara na “Borci prekinuli štrajk glađu

 1. Od pocetka se znalo da ce ovo biti ovako , Bradic je poznat po ovim igrarijama sa njegovim bratom Bobom.Naravno da se ovoj prici nije davalo puno na znacaju i nije narod i grad Valjevo shvatio ozbiljno i epilog je ovaj!Klomber jel i on bio borac i da li ce i onaplatiti neku stetu?To mu je u krvi.

  16

  0
 2. Klopmber , da ima i malo casti i obraza on bi isao sagete glave { ali stalno u grdu} ne samo ponekad! Jednom reciju covek koji menja stavove,misljenja kao duga boje!Jos sada kada ga postavi ginekolog u nekakvu konisiju za javne nabavke da bi to bilo ekspeditivnije i postenije { heeeeeeehhhehhhee} to ce biti selo veselo . P.S Koliko radi dobro govori i nalazi komisije koja je bila na Birou rada-{Zavod za zaposljavanje} gde je ovaj vrli pravnik DIREKTOR!!Naravno..ma polako bicete obavesteni na vreme ili od mene ili od drugih o Klombercetu .Cisto da se zna!

  15

  3
 3. Klomber , ima li neko da nije upoznat sa njegovim postenim radom koji treba da se nagradi da bude Nacelnik u Opstini ili da bude na celu izmisljene komisije za Jvane nabavke. Ja dobro pamtim jer imam toliko godina i nisam zaboravio tvoj rad Klomberu u Finansijskoj policiji kada su ti sa cisternama dovlacili gorivo za grejanaje a mi nismo imali cime da se grejemo , drugo Koko Farm , trece , cetvrto , peto, sada si na mestu dirtektora u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje gde si napravio takve propuste u radu gde upuceni i kompetentni kazu da je za
  to najmanje 8 godina zatvora i sada te tvoj prijatelj Gvozdenovic nagradjuje da budses Nacelnik u Opstini .Zbog toga i slicnih tebi SNS nema vise podrsku, a vasi mentori neka se posle lupaju u glavu sta su i gde pogresili ili ih nije briga neka Valjevo tone.

  10

  2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *