subota, 13. jula 2024.

Čestitka gradonačelnika za Badnji dan i Božić

Objavljeno: 6. januara 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović uputio je čestitku Srpskoj pravoslavnoj crkvi, vernicima Eparhije valjevske i Episkopu valjevskom g. Milutinu, u kojoj je čestitao Badnji dan i Božić.

„Ujedinjeni u željama za zdravlje, mir i napredak svih nas i našeg grada, dočekujemo najradosniji hrišćanski praznik Božić! Godina pred nama je godina važnih odluka, prilika da smireno i u duhu naše vere sagledamo rezultate i planove za dalje. Godina iza nas je protekla u dobroj saradnji Grada i Crkve, u obostranom poštovanju i razumevanju i želim da tako nastavimo i u 2020. godini! Građanima Valjeva, koji Božić dočekuju po Julijanskom kalendaru, želim svako dobro i da predstojeći praznik provedu u okruženju svojih najmilijih. Mir Božji, Hristos se rodi“, kaže se u čestitki gradonačelnika Valjeva dr Slobodana Gvozdenovića.

2 komentara na “Čestitka gradonačelnika za Badnji dan i Božić

  1. Bezi licemeru jedan, ti da cestitas Bozic iz tvojnih prljavih usta je izaslo mnogo lazi , podmetanja i sve sto jedan pravoslavac ne bi trebao da izgovoris , gadis mi se kao i mnogim gradjanima , bezi sotono jedna izadji da cestitas Novu Srpsku Godinu jel gradjnai hoce javno i tebi da cestitaju .

    4

    11
  2. Da odgovorim ovima kojio stavljaju minuse , Misevi jedni 100 puta vam kazem da znamo ko pis e, ko lajkuje ,ali vas IQ je mikro.Narvno da sam upravu i vi nastavite misici mali i jos manji bicete kolika ste zla naneli Va;ljevu i pojedincima.

    4

    9

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *