petak, 12. aprila 2024.

Ub gradi još jedan dečji i tornado bazen

Objavljeno: 8. januara 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB – Gradski bazen u Ubu biće uskoro obogaćen bronjim sadržajima, kao što je je još jedan dečji bazen, ali i tornado bazen. Naime, Opština Ub raspisala je javnu nabavku za rekonstrukciju i dogradnju, koja bi prema planu trebalo da se odvija u četiri faze, a sredstva su obezbeđena iz opštinskog budžeta.

Kako je objavio portal Ekapija Prva faza podrazumeva rekonstrukciju postojećeg objekta i prilagođavanje planiranom povećanju broja korisnika bazena, kao i rekonstrukciju olimpijskog i dečjeg bazena, izgradnju novog podzemnog kompenzacionog rezervoara za rekonstruisani olimpijski i dečji bazen, kao i rekonstrukciju obale oko olimpijskog i dečjeg bazena.

Druga faza podrazumeva izgradnju bazena sa toboganima, izgradnju dečjeg bazena sa atrakcijama, izgradnju podzemne mašinske sale sa kompenzacionim rezervoarima, prostorijom za neutralizaciju, elektrolizu i muljnom jamom, a sve to za bazen sa toboganima, dečiji bazen sa atrakcijama i za tornado bazen. Neutralizacija je predviđena i za nove i za postojeće bazene.

Treća faza podrazumeva izgradnju tornado bazena i uređenje plaže oko navedenih bazena, a četvrta izgradnju novog prizemnog objekta i spoljno uređenje terena.

Izvođač treba da obezbedi garanciju od minimum dve godine, a rok za podnošenje ponuda je do 5. februara 2020. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *