subota, 20. jula 2024.

Čiji je odbornik Milovan Marković?

Objavljeno: 11. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Bivši demokrata i aktuelni narodni poslanik “Zajedno za Srbiju”  Milovan Marković nije odbornik lokalnog Inicijativnog odbora partije Dušana Petrovića u Skupštini Valjeva. To je na konferenciji za novinare izjavio predsednik “Zajedno za Srbiju” u Valjevu Slobodan Ilić. Da Marković ne predstavlja tu partiju u lokalnom parlamentu novinari su saznali tek danas. Na naše pitanje zbog čega valjevski odbor “Zajedno za Srbiji”, koji je postavio brojna pitanja aktuelnoj vlasti i ostao uskraćen za odgovore, ista pitanja nije postavio u lokalnom parlamentu, preko svog odbornika, jer je u tom slučaju, vlast po zakonu obavezna da odgovori na ista, Slobodan Ilić je rekao da Milovan Marković nije njihov odbornik u Skupštini grada.

“ Odbornik Marković nije član našeg lokalnog odbora i nema komunikaciju sa lokalnim odborom ‘Zajedno za Srbiju’. Ja ne znam čiji je on odbornik”, kratko je rekao Ilić.

S druge strane, odbornik u Skupštini grada Milovan Marković je u izjavi za Radio Patak rekao da je on odbornik “Zajedno za Srbiju”. Posle oprečnih izjava ostaje nejasno čiju politiku u lokalnom parlamentu zastupa bivši demokrata Milovan Marković. Na prvoj predizbornoj press konferenciji odbora “Zajedno za Srbiji” poručeno je da aktuelna vlast nije ispunila ništa od datih obećanja i da je vreme za promene i dolazak odgovornije vlasti.

6 komentara na “Čiji je odbornik Milovan Marković?

 1. Od koga pere ruke Ilić? Do juče dok je s Milovanom Markovićem delio klupu u DS i tad nije smeo da zucne bilo šta Markoviću. Sad bi Ilić da napravi neku drugu sliku od svih njih pa procenjuje da bi na toj slici Zajedno za Srbiju on bio lep a Marković neka ružna mrlja…Ili je ilić shvatio da je, uprkos svemu lošem, Milovan Marković s harizmom a on bled i neubedljiv? No bez obzira na sve, i jedan i drugi su istrošeni likovi koji moraju da se sklone. Tek kad se pokažu neki drugi neukompromitovani ljudi Zajedno za Srbiju građane može da pokuša da ubediti u to što zagovara.

  0

  0
 2. Milovan Marković je sve vreme sedeo u Beogradu a kanda vodio DS u Valjevu. Kao pravi bos. Zato je uništio DS i jedva se sad oporavlja. U tom istom maniru Marković bi da nastavi ali mu to očito ne dozvoljava Ilić. Svaka čast dr iliću jer Markovićeva drčnost i bezobrazluk koštali su jednu stranku pa ne moraju i ovu drugu. Nek Marković preda mandat nekom drugom, to bi bilo pošteno.

  0

  0
 3. Niti je Markovic vratio mandat DS,niti ga daje ZZS.Nikad sit,vecito gladan.Gunjacku rupu nikad nec popuniti ma sta radio.Od takvih je se trebalo sklanjati a ne velicati i trcati na podvorenje.

  0

  0
 4. Ja bih od ZZS da čujem konačno neki konkretan predlog za Valjevo. Hajde da čujem konkretan predlog dr Ilića jer besmisleno je samo trućati kako je nešto loše a ne ponuditi rešenje. Takođe bih da vidim još nekog iz ZZS. Postaje zamorno sa likovima koji su toliko dugo u politici i jedino su savladali lekciju „Sliku svojuu ljubim“.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *