nedelja, 21. aprila 2024.

Prijem za predstavnike škole u Brankovini

Objavljeno: 11. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić organizovao je prijem za predstavnike škole u Brankovini, koja je dobitnik Svetosavske nagrade za 2013. godinu u kategoriji “predškolsko i osnovno obrazovanje”, koje dodeljuje Ministarstvo prosvete. Ova škola ima više od 200 đaka, a nagrada je stigla u godini kada škola u Brankovini obeleževa 180 godina od osnivanja. Direktorka škole Milica Ostojić kaže da je u proteklom periodu urađeno dosta stvari, kako bi đaci u seoskim školama imali iste uslove za nastavu kao i deca u gradskim školama.

Da su uslovi rada u školi u Brankovini dobri i da đaci vole školu potvrdio je najmlađi gost na prijemu kod gradonačelnika, učenik četvrtog razreda Boris Pavlović. Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić je školi u Brankovini, u ime Grada, poklonio video projektor i platno. Profesorka tehnike i informatike Vesna Branković kaže da će ova oprema unaprediti rad sa đacima u školi u Brankovini.

Đaci škole u Brankovini, koji su dobili video projektor i platno, gradonačelniku Valjeva Stanku Terziću poklonili su zidni sat, uz poruku da kada god bude pogledao u njega, da se seti škole u Brankovini i doprinosa koji su dali Gradu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *