utorak, 28. maja 2024.

Članovi Komisije za dodelu nagrada Grada Valjeva

Objavljeno: 10. februara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Skupština grada predložila je da na čelu Komisije koja će odlučivati o dodeli godišnjih nagrada Grada Valjeva bude odbornik dr Zoran Živković (SPS), a da njegova zamenica bude odbornica Gorica Selaković (SNS). Za članove Komisije predloženi su odbornik Viktor Mićić, direktor Poljoprivredne škole Milan Gajić, dr Zoran Jokić, dr Željka Marić, dr Saša Žunjić, profesor VIPOS-a Branko Matić, profesor fizičkog vaspitanja u penziji Milan Korać i Đorđe Jovančić iz kabineta gradonačelnika. O njihovom imenovanju odlučuju danas odbornici Skupštine grada.

Mandat članova Komisije traje dve godine, a kako je navedeno u materijalu koji je podeljen odbornicima, njihov zadatak biće da sačine obaveštenje o uslovima za dodelu nagrada i utvrdi predlog odluke o dodeljivanju nagrade za dela po oblastima predviđenim Odlukom o nagradi Grada Valjeva.

4 komentara na “Članovi Komisije za dodelu nagrada Grada Valjeva

 1. Kako većina odbornika (osobito deo vezan za opozicione klupe) inzistira na kodeksu ponašanja, želeo bih da skrenem pažnju da se negde priključi i deo vezan za kodeks oblačenja. Jedna od odbornica k’o pevaljka sa Ibarske, druga k’o da je upravu stigla sa rodea negde iz Texasa. Da više ne apsolviram – sve u svemu budite bar deo onoga za šta se izdajete i prodajete nama koji vas gledamo i slušamo.

  8

  1
 2. Upravo ste rejli pravu stvar Zorane . Ali one ne mogu bolje iako se trude i misle da….., ne vredi , samo dotle mogu da dobace.Stil i ukus su visa instanca…..

  12

  -1
 3. Da onaj jedan odbornik iz prvih redova ima pantalone do clanaka i bele carape i cipel. Koji bes ovo vek mozda treba decku reci da nije ovo vasar.

  12

  1
 4. Zaboravih u prvom komentaru da napomenem da po nekoj tamo gardskoj odluci odbornik ili tamo neko lice može biti u najviše dve plaćene i dve neplaćene komisije. Neki od spomenutih su već u 5 do 10 kojekakvih komisija – i nikom ništa. Hoće se – može se.

  7

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *