ponedeljak, 20. maja 2024.

Čvarkijada neće biti održana ovog vikenda

Objavljeno: 9. oktobra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Štab za vanredne situacije grada Valjeva je doneo naredbu kojom se nalaže dosledno sprovođenje zaključka Štaba od 17.09.2020. godine, koji se odnosi na odlaganje održavanja svih manifestacija u Valjevu do stvaranja povoljnije epidemiološke situacije, uključujući i Festival duvan čvaraka, saopšteno je iz Gradske uprave. Kako saznajemo, Čvarkijada, najavljena za ovaj vikend, ipak neće biti održana.

Naredba Štaba je doneta na osnovu predloga Stručno-operativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija, kojom je potvrđena odluka od 17. septembra da se manifestacije odlažu do povoljnije epidemiološke situacije.

„Odlaganje brojnih manifestacija koje su tokom ove godine trebale da se održe u našem gradu, kao i Festivala duvan čvaraka koji je trebao ovog vikenda da se održi, isključivo za cilj ima zaštitu života i zdravlja građana, ali i da se sačuva zdravstveni sistem u našem gradu. Zato iz Štaba za vanredne situacije apeluju na građane da poštuju odluke, jer je svima u interesu da se život što pre vrati u normalne tokove i zato je potrebno razumevanje, jedinstvo i poštovanje mera“, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Kako saznajemo, Festival duvan čvaraka, čije je održavanje ovog vikenda najavio idejni tvorac Slaven Batočan, ipak neće biti organizovan, a o razlozima će Batočanin govoriti na današnjoj konferenciji za novinare.

Jedan komentar na “Čvarkijada neće biti održana ovog vikenda

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *