petak, 24. maja 2024.

Dačić u Valjevu: SPS ima neograničen rok upotrebe

Objavljeno: 17. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO –  „Oni koji su za kapitalizam ne mogu da budu za slobodu, jednakost i ravnopravnost. Mi smo za to i zato je rok upotrebe SPS neograničen“, poručio je lider socijalista Ivica Dačić na predizbornoj konvenciji SPS-JS u Valjevu. Dačić je govoreći o izborima 24. aprila rekao da je programski slogan ove koalicije sažet u dve reči – „služimo narodu“.

„ Kažu da je kod vas, posle vešanja narodnog heroja Stevana Filipovića, smišljen slogan ’smrt fašizmu – sloboda narodu’. Mi uz to dodajemo i ’služimo narodu’. Principi koje mi branimo nisu jednokratne ideje, nego ideje koje su trajno u biću našeg naroda i koje nasleđujemo s kolena na koleno – ideje slobode, socijalne pravde, jednakosti i ravnopravnosti. To drugi, koji zastupaju kapitalizam nemaju, zato SPS ima neograničen rok trajanja“, poručio je Dačić dodajući da će SPS-JS sigurno imati odličan rezultat u Kolubarskom okrugu, a da će Valjevo, gde je SPS bio na vlasti prethodne četiri godine, „ostati crveno“.

Pored lidera socijalista, na konvenciji je govorio i predsednik JS Dragan Marković Palma koji je Valjevcima, rekavši da ovaj grad „kao i Jagodina ima sve“, obećao do kraja godine dolazak italijanskog investitora koji će zaposliti 400-500 mladih ljudi.

Na konvenciji su predstavljeni poslanički kandidati iz Kolubarskog okruga i odbornički kandidati za Skupštinu Valjeva, kao i kandidat za gradonačelnika Dragan Jeremić. Valjevski socijalisti su odlučili da, umesto plaćanja autobusa za dolazak pristalica na konvenciju, finansiraju poljoprivrednicima putovanje na Poljoprivredni sajam, sredinom maja u Novom Sadu sredinom maja.

2 komentara na “Dačić u Valjevu: SPS ima neograničen rok upotrebe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *