četvrtak, 13. juna 2024.

U Valjevu devet izbornih lista

Objavljeno: 18. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U trci za lokalne izbore zakazane za 24. april u Valjevu će učestvovati devet izbornih lista. Deveta je izborna lista Dveri-Boško Obradović, koja je uspela da do juče skupi nove potpise za odborničku listu, što im je naložila Gradska izborna komisija zbog proceduralnih propusta. Predsednik GIK Vlada Jerenić za „Patak“ kaže da su svi potpisi koje su predali Dveri validni i da je prihvaćena njihova lista.  Na lokalnim izborima zakazanim za 24. april izborne liste su još potvrđene kolicijama okupljenim oko SNS, DS i SPS, zatim Radničkom pokretu, Udruženju građana Pobeda, Dosta je bilo-Saša Radulović i Srpskoj radikalnoj stranci.  Pravo glasa na predstojećim lokalnim i paralemntarnim izborima na valjevskom području ima 79 532 glasača.

4 komentara na “U Valjevu devet izbornih lista

 1. A ko je štampao listiće, jel isti a je SPS družina UNI dala (ko zna koja je to firma Plavšiću koju ot ara i zatvara.) dala 200000 za štampu listića.

  6

  0
 2. Budući sastav lokalnog Parlamenta: Bradić Klomber Poćuta Mengele Bemaks devojčica za sve, Ćuskinica bele i crne ovce Djoša konobar Boža papula … IMA LI NEKO MOŽGA U OVOM GRADU osim gorana m.

  13

  2
  1. Svi tamo su ISTI svi umislili da imaju VIŠAK MOZGA, i da prevare još jedan krug. Goran M. se ni’po čemu ne razlikuje sa svojim mozgom od Mengelea Klombera Mike a ne bi bili zajedno sa nisu ISTI.

   9

   5
   1. Pesma od Mitra Mirica kaze …. slusaj (cenzurisano) …mozes samo da nas mrzis ..Voli te ceo SNS a najvise vas miljenik Goran M.Molim nemoj da brisete objave jer to od Vas se ne ocekuje jer ste uvek bili objektivni !

    4

    8

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *