petak, 14. juna 2024.

Dan otvorenih vrata u policiji

Objavljeno: 4. jula 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Policijskoj upravi u Valjevu sutra će biti otvoren Dan otvorenih vrata, tokom kojeg su planirane  aktivnosti koje imaju za cilj informisanje građane u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku. Organizator je Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku MUP-a Srbije, u saradnji sa Misijoj OEBS-a u Srbiji.

Tokom Dana otvorenih vrata svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku, počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate, kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.

„Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici. Pozivamo zainteresovane da 5. jula, u 12 sati, dođu u veliku salu u Policijskoj upravi u Valjevu, gde će biti organizovan Dan otvorenih vrata“, navodi se u policijskom saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *