sreda, 24. jula 2024.

Danas održana sednica Štaba za vanredne situacije

Objavljeno: 13. aprila 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je, na danas održanoj sednici,doneo je sledeće naredbe koje prenosimo u celini.

  1. Nalaže se Gradskoj upravi Valjeva da sa namenskog podračuna otvorenog kod Uprave za trezor, u cilju prikupljanja novčane pomoći tokom trajanja vanrednog stanja, izvrši plaćanje računa od 2.079.720,00 dinara za „Publik“ d.o.o. (za nabavku potrebne zaštitne opreme za zdravstvene i ostale republičke i gradske institucije)
  2. Nalaže se Gradskoj upravi da organizuje rad lica koja će ispred trgovinskih objekata, banaka i drugih javnih ustanova gde se okuplja veći broj korisnika pomagati građanima i upozoravati na primenu mera lične i uzajamne zaštite. Za tu svrhu nabaviti 100 fluorescentnih prsluka na kojima treba da se odštampa grb grada Valjeva i međunarodni simbol civilne zaštite.
  3. Poništava se zaključak koim je promenjen rukovodilac Stručno-opreativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija, tako da je dr Marija Gavrilović, direkotr Zavoda za javno zdravlje, rukovodilac tima.
  4. Nalaže se Stručno-operativnom timu za zaštitu i sapasavanje od epidemija da sednice održava pre sednice Štaba za vanredne situacije grada Valjeva, na koji treba da dostavi izveštaj o epidemiološkoj situaciji u Gradu, radi infrmisanja članova Štaba i objavljivanja podataka na sajtu grada Valjeva.

Kabinet gradonačelnika

Jedan komentar na “Danas održana sednica Štaba za vanredne situacije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *