četvrtak, 13. juna 2024.

Demanti preduzeća „Kompresor ing“

Objavljeno: 15. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Građevinsko preduzeće „Kompresor ing“ uputilo je demanti koji se odnosi na tekst „Nema rešenja za loše izvođače radova“ ( https://patak.co.rs/nema-resenja-za-lose-izvodace-radova/), koji je objavljen na portalu Patak online 6. juna. U demantiju se navodi da nekoliko navoda u objavljenom tekstu ne odgovara istini.

„ U tekstu navodite ’Iako je to preduzeće na delu pokazalo da nema kapacitete za izvođenje kvalitetnih radova, što je indirektno potvrđeno u Gradskoj direkciji, koja je investitor svih poslova, to ih nije sprečilo da dobijaju nove poslove i da otvore nova gradlišta, a da ranije ugovorene poslove nisu završili, niti su uradili kako treba’. Navod koji ste naveli u tekstu ne odgovara istini jer preduzeće Kompresor ing ispunjava sve potrebne uslove tenderske dokumentacije što je preduslov za poveravanje poslova. Preduzeće Kompresor ing nema nezavršenih poslova za Grad Valjevo preuzetih tenderom od investitora. U navodu koristite izaz ’indirektno potvrđeno’ što jasno svedoči o tome da informaciju koju iznosite niste proverili u Direkciji niti posedujete odgovarajuću dokumentaciju. Da posedujete dokumentaciju na koju imate pravo po osnovu Zakona o dostupnosti informacija od javnog značaja i sami biste znali da navod iz teksta ne odgovara istini“, navodi se u demantiju preduzeća „Kompresor ing“.

U demantiju stoji da „ istinito izveštavanje nije cilj vašeg rada, već paušalna nepotpisanog autora svedoči i podatak da nije poznato koliko naše preduzeće zapošljava radnika. Kompresor ing zapošljava 40  radnika i to je podatak koji je dostupan i proveriv kroz nekoliko državnih institucija čiji je to delokrug rada. U tekstu navodite da je preduzeće Kompresor ing izvođač radova na Šestoj školi u Brđanima što je u potpunosti netačan podatak. Naše preduzeće ne izvodi radove na tom objektu. S obzirom na to da Kompresor ing izvodi radove za privatne investitore, Ministarstva privrede, prosvete, gradsku samoupravu i javna preduzeća na teritoriji Kolubarsko-Mačvanskog okruga, te i da su reference naše firme opšte poznate, da je preduzeće ispunilo tražene uslove u pogledu tenderske dokumentacije, namera da preduzeće Kompresor ing prikažete kao neuspešno je više nego očita“, navodi se u demantiju preduzeća Kompresor ing.

 

 

 

 

 

 

8 komentara na “Demanti preduzeća „Kompresor ing“

 1. Ha, ha, ha. Da nije tužno bilo bi smešno. „Reference naše firme su opšte poznate“. Tačno. Poznati ste po tome da sve što ste uradili ništa ne valja. Od bara u Karadjordjevoj, Sindjelicevoj, parku na Jadru, Vojvode Mišića… Da li treba dalje? Ali niste krivi vi, već oni koji primaju te radove. U zemlji Srbiji je sve moguće.

  21

  0
 2. Stvarno ne razumem kako ih nije sramota.Ajde neka pokusaju da demantuju mene koji svaki dan sa terase gledam sramotu od radova u Karadjordjevoj ulici.Pa oni nemaju ni adekvatnu mehanizaciju.To je strasno sta oni rade.A to da li oni imaju 40 radnika nas ne interesuje obzirom da im je na radovima u Karadjordjevoj svakodnevno angazovano svega 3-4 radnika koji su prinudjeni da upravljaju sa po 2 ili 3 masine maltene istovremeno.Sve u svemu jedna velika sramota za grad Valjevo da takvo nazovi preduzece dobija poslove.Pa i kamioni su im stari po 20 i kusur godina.A da ne pričamo o kvalitetu radova koje su dosad izveli.Stvarno sramota.Neka se pokriju po ušima i neka ćute

  17

  0
 3. Nesposobno je tužilaštvo i mup jer oni ne rade svoj posao, da su oni sposobno ovoga ne bi bilo.

  20

  0
  1. Sposobni su oni svi za svoj dzep, imaju preko 100.000 plate i sve njih treba i mup i tuzilastvo istraziti.

   15

   0
  2. Zato se i bore da ostanu uvlasti ili da dodju u nju da ih niko ne bi smeo dirati..e to je muka prijatelji ubi grad a onaj koji je ponovo na kormilu vlasti Radojicic izjavi da imamo dovoljno raketa ..i sada vidite koji likovi ce voditi grad i ovih novih postenih nadolazecih,

   2

   0
 4. SZR KOMPRESOR IMA REFERENCE ZA PREDIZBORNO SODERIRANJE SEOSKIH PUTEVA ,,, I VAZI ONO POSAO DOBIJE ONAJ KO DA VISE

  14

  0
 5. O kvalitetima izvedenih radova ne mogu da sudim, znam da je u toku sudski proces, koji je pokrenuo jedan od investitora,ali i prema onom sto znam vidim da su „svemogući“. Kome je jos dozvoljeno da u gusto naseljenom delu grada, u blizini skole otvara betonjerku? Mozda bas njima da bi stanari okolnih kuca udisali vazduh sa česticama peska, jer je to dobro za zdravlje!

  9

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *