ponedeljak, 20. maja 2024.

Dezinfekcija javnih površina u Mionici, podela maski Mioničanima

Objavljeno: 25. marta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA – Štab za vanredne situacije Opštine Mionica doneo je naredbu o obezbeđivanju finansijskih sredstava iz budžeta opštine Mionica za kupovinu dezinfekcionih sredstava. Dezinfekciona sredstva će se koristiti za dezinfekciju javnih i prodajnih objekata, kao i ulica u varoši Mionica.

Takođe, Štab za vanredne situacije je danas naredbu kojom se svim maloprodajnim objektima na teritoriji opštine naređuje da dozvole vršenje dezinfekcije objekata zaštitnim sredstvima od strane JKP „Vodovod Mionica“.  Takođe, naređuje se obavezno nošenje zaštitnih maski od strane zaposlenih i obezbeđivanje potrebnog rastojanja između kupaca.

Volonteri Štaba za vanredne situacije opštine Mionica nastavili sa podelom zaštitnih maski. Ovog puta zaštitne maske su podeljene zdravstvenim radnicima, kao i privrednim subjektima koji zapošljavaju veći broj radnika, radnicima javnih službi koji su na dežurstvu i radnicima u prodajnim objektima.

Štab i Opština su se javno zahvalili porodici Rakić iz Tabanovića koji su sašili i donirali 150 pamučnih maski i porodici Zeman koji su opštini Mionica ustupili svoju šivaru i uzeli učešće u proizvodnji maski, pritom ne naplaćujući rad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *