četvrtak, 25. jula 2024.

Nezvanično: Zaraženih 30, a jedna od žrtava i Valjevka

Objavljeno: 25. marta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Broj zaraženih korona virusom u Valjevu sada je 30, saznaje Patak Online iz više nezvaničnih, ali pouzdanih izvora. U kućnoj izolaciji je, kako saznajemo, oko 500 osoba koje su bile u kontaktima sa ljudima kod kojih je bio pozitivan test na korona virus.

U Valjevu, od početka epidemije korona virusa i uvođenja vanrednog stanja, ni Gradski štab za vanredne situacije, ni predstavnici lokalne vlasti ili zdravstvenih ustanova, nisu zvanično saopštili broj obolelih, odnosno pozitivnih nakon testiranja na prisustvo korona virusa.

U međuvremenu, u Fejsbuk grupi “Valjevo, Valjevci i još po nešto” objavljena je informacija člana porodice juče preminule Valjevke, u kojoj je navodi da je ona preminula 23. marta u bolnici “Dragiša Mišović” u Beogradu, a onda izričito dodaje “kao treća žrtva COVID 19”.

U toj informaciji članovi ove FB grupe se obaveštavaju da porodica nije u mogućnosti da prima saučešće u kući žalosti, već se ono može uputiti putem telefona ili telegrama, te da će se informacijom o sahrani naknadno oglasiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *