nedelja, 3. marta 2024.

Direktor Vodovoda podneo ostavku

Objavljeno: 13. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Direktor valjevskog Vodovoda Djordje Pavlović podneo je ostavku na tu funkciju. Njega bi na tom mestu trebalo da zameni Dragan Grujičić, tehnički direktor Krušik Akumulatora, koji je predložen na to mesto na kvoti SPS. Djordje Pavlović kaže za Patak da je odlučio da podnese ostavku kao moralni čin zbog svega što se dogodilo prilikom rekonstrukcije cevovoda Paklje, kada je veliki broj građana sedam dana bio bez vode.

“ Ostavku podnosim kao moralni čin, jer mislim da je moralno i odgovorno da i ja kao direktor snosim deo odgovornosti zbog svega što se događalo. Mislim da apsolutno postoji deo moje moralne odgoornosti za ono što se desilo”, rekao je Pavlović. Nakon nestašice vode smenjen je tehnički direktor, kao i šefica pravne službe Vodovoda.

Na naše pitanje zašto ostavku nije podneo u vreme kada je veći deo Valjeva bio bez vode i kada je i sam priznao da nije znao da je plan restrikcije vode star više od 25 godina, Pavlović je odgovorio da “ništa ne treba preko noći rešavati”.

U vladajućoj koaliciji je dogovoreno da novi direktor Vodovoda bude Dragan Grujičić, dok bi, kako nezvanično saznajemo, dosadašnji direktor Djordje Pavlović trebalo da bude postavljen na mesto pravnika u Ustanovi za fizičku kulturu “Valis”.

2 komentara na “Direktor Vodovoda podneo ostavku

 1. Mora da su ti nasli novo radno mesto,bar za generalnog direktora negde,nisi ti naucio da budes pomocnik,zar ne? Prvi posao ti je to bio…

  0

  0
  1. Pa i nisu jer dečko ide da bude pravnik u Valisu. To složićete se i nije baš neka pozicija. Ali šta će kad se Rumeni Presne Snage na njega baš razgoropadio tako da je morao da „plati“ gazdinu sekiraciju. Upotrebljen pa pušten niz vodu, tako to radi s ljudima Rumeni Presne Snage!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *