subota, 20. aprila 2024.

Direktor Zavoda podneo ostavku

Objavljeno: 4. avgusta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Vršilac dužnosti direktora valjevskog Zavoda za zaštitu spomenika kulture Nemanja Radojičić (SNS) podneo je ostavku na tu funkciju. Radojičić za Patak kaže da je ostavku podneo još sredinom maja iz ličnih razloga, međutim, Vlada Srbije još uvek ga nije razrešila dužnosti, tako da on još uvek obavlja dužnost vršioca dužnosti direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

“Ostavku sam podneo 14. maja iz ličnih razloga, jer nisam imao nameru da se kandidujem na mesto direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture u ovakvim političkim okolnostima. Blagovremeno sam uputio zahtev za razrešenje iz ličnih razloga Ministarstvu kulture, odnosno Vladi Srbije, koja me je i imenovala na ovu dužnost”, kaže Radojičić.

On dodaje da mu je jednogodišnji mandat na mestu vršioca dužnosti direktora valjevskog Zavoda za zaštitu spomenika kulture istekao 20. maja, međutim, prinuđen je da taj posao obavlja i dalje, sve dok ga Vlada Srbije, na preporuku Ministarstva kulture, ne razreši. Iako je ostvaku podneo u maju, još uvek čeka na razrešenje.

“ Očekivao sam da će sve to biti završeno za oko 20 dana, međutim, još uvek nisam razrešen i prinuđen sam da i dalje obavljam dužnost direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture, iako mi je namera bila da se vratim u Ekonomsku školu, gde sam na stalnom radu”, kaže Radojičić.

Vajar Nemanja Radojičić je na mesto vršioca dužnosti direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture postavljen na predlog SNS.

3 komentara na “Direktor Zavoda podneo ostavku

 1. Jel ovaj nije dao da se asfaltira deo ulice Milovana Glisica kod Zavoda? Ko je on da odlucuje ili zaposleni? Treba ih sve smeniti.

  0

  0
  1. Treba smeniti sve u Zavodu, ma ne, jos bolje, treba ih sve pootpuštati pa da onda Poćuta može neometano „da sazida sve staro, mnogo lepše i bolje“! Može onda poćuta da protera ulicu kud god hoće samo mu treba neko i da mu za to da novac ali neće. Zato on plače li plače na televiziji…

   0

   0
   1. Naravno da Pocuta ne treba da radi kako on hoce,ali ni oni ne mogu da ne daju da se deo ulice asfaltira.Uvek oni imaju nesto protiv,a nista ne rade za „sitne“ pare.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *