utorak, 28. maja 2024.

Direktoru „Krušika“ priznanje za najboljeg privrednika, Mionica najperspektivnija opština

Objavljeno: 29. juna 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ za najboljeg privrednika u Kolubarskom i Mačvanskom okrugu ove godine ide u ruke direktora „Krušika“ Mladena Petkovića, dok je po oceni žirija najperspektivnija lokalna samouprava u regionu Opština Mionica. Oni su među 18 dobitnika priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, koje će biti uručeno na današnjoj svečanosti u Poljoprivrednoj školi.

Opština Mionica

Iz Kolubarskog okruga ovo priznanje su još dobili građevinsko preduzeće „Kej“ za poslovnu viziju i izuzetne domete u građevinarstvu, „Europrom“ za kvalitet usluga, preduzeće „Blist“ za poslovnost i tržišnu pozicioniranost, „ABC test“ za najbolje usluge u regionu, Muzička škola “Živorad Grbić”  za afirmaciju  muzičkog stvaralaštva u regionu i ubsko preduzeće „Stočar LSB“ za najbolji agrar u regionu.

Odluku o dodeli priznanja ovogodišnjim dobitnicima je doneo je žiri, kojim je predsedavao prof. Radovan Pejanović sa Univerziteta u Novom Sadu. Ovo priznanje dodeljuju Media Invent Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu i Privredna komora Vojvodine.

Ovo svojevrsno ocenjivanje i vrednovanje preduzetničkog stvaralaštva se organizuje u okviru projekta „Put ka vrhu“, koji je nastao  pre 18 godina, sa osnovnom idejom  afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije.

Ustanovljeno priznanje (plaketa i zlatnik sa likom velikog srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka dunavskog Kapetana Miše Anastasijevića) umetničko je delo Ljubiše Mančića, akademskog vajara iz Beograda.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *