nedelja, 21. jula 2024.

Divčibare spremne na novogodišnje praznike

Objavljeno: 4. decembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na Divčibarama trenutno ima oko 15 centimatara snega, a hotelijeri i turistički radnici kažu da je sve spremno za doček gostiju, čiji se masovan dolazak očekuje za novogodišnje praznike. Na kraju decembra i početkom januara očekuje se da će Divčibare posetiti više desetina hiljada gostiju iz cele Srbije. Za sada, po tradiciji, najveće interesovanje je gostiju iz Beograda i gradova Vojvodine. Novu zimsku sezonu spremno dočekuju hoteli “Divčibare” i “Maljen”, gde će, tradcionalno, biti organizovan doček Nove godine, kaže Ana Vujić iz preduzeća “Narcis Divčibare”, koje gazduje divčibarskim hotelima.

“ Kao i svake godine hoteli ‘Divčibare’ i ‘Maljen’ su uveliko spremni za prijem gostiju, koji vole odmor na planini u zimskim mesecima. Njihovom zadovoljstvu, osim udobnosti i konfora koje pružaju naši hoteli, u velikoj meri doprineće i sneg kojeg ima dovoljno da uživanje u planinskom ambijentu može da počne. Za goste koji žele da Novu godinu dočekaju u našim hotelima, doček u hotelu ‘Divčibare’ košta 4.000, a u hotelu ‘Maljen’ 3.000 dinara. Trodnevni novogodišnji aranžman u hotelu ‘Divčibare’ je 26.000 dinara, a u hotelu ‘Maljen’ 19.000 dinara”, kaže Ana Vujić.

Očekuje se da će svi divčibarski hoteli, apartmani i sobe u privatnom smeštaju biti popunjeni do poslednjeg mesta tokom novogodišnjih praznika, kao što je to bio slučaj prošle godine. Ove godine je izvesno da neće raditi nova ski staza “Crni vrh”, tako da će ljubiteljima skijanja jedino biti na raspolaganju ski staza kod hotela “Pepa”. Ove godine, pored uobičajene ponude, za najmlađe će biti aktivirana dva bebi ski lifta, a dnevni ski pas za odrasle ove sezone koštaće 900 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *