petak, 12. aprila 2024.

DJ pretučen na bazenu

Objavljeno: 31. avgusta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Di-džej Ivan Simić iz Valjeva  (25) pretučen je na bazenima „Čutović“ u Banji Vrujci dok je obavljao svoj posao. Njega su pretukla dvojica mladića iz Valjeva, jer je odbio da im pusti pesmu „Vidovdan“. Simić je zadobio prelom vilične kosti i nosa i zadržan je na lečenju u valjevskoj bolnici.

Kako saznajemo, tuča se dogodila naočigled brojnih posetilaca na vrujačkom bazenu, a među njima je bilo i dece. Pretučeni di džej kaže da su ga dvojica mladića napala, jer je dobio da im pusti pesmu koju su tražili.

„Radio sam žurku na bazenima u Vrujcima. Pred kraj žurke, prišli su mi Nemanja U. i Ivan I. i tražili da im pustim pesmu ’Vidovdan’. Rekao sam im da ću pustiti ako gazda dozvoli. Nastavio sam da radim i oni su mi posle nekog vremena prišli i uputili više pogrdnih reči. Nakon toga Nemanja me je dva puta udario pesnicom u glavu, dok me Ivan više puta udario stalkom po leđima. Sve se to odigralo naočigled brojnih kupača, a nakon toga njih dvojica su pobegli sa lica mesta“, kaže Simić.

Ubrzo nakon ovog incidenta policija je uhapsila Nemanju U. (21) i Ivana I. (31). Tokom tuče Nemanja je zadobio teške telesne povrede, dok je drugi napadač lakše povređen. Njih dvojica su uhapšeni zato što su Simiću naneli teške telesne povrede, kao i zbog nasilničkog ponašanja, a kako saznajemo, u trenutku incidenta bili su u alkoholisanom stanju.

2 komentara na “DJ pretučen na bazenu

  1. haha vidi ga ovaj sto ga tata ubacio da bude u razvoju krusika. majko mila pa ovaj ne zna razviti ni kablove od ozvucenja a ne tamo neke projektile,rakete,bombe…..

    1

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *