četvrtak, 13. juna 2024.

IMMOFINANZ otvorio svoj treći STOP SHOP u Srbiji

Objavljeno: 30. avgusta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Austrijski IMMOFINANZ, vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centalnoj i Istočnoj Evropi  – otvorila je svoj treći STOP SHOP ritejl park  u Srbiji, u Valjevu. STOP SHOP se nalazi  u Uzun Mirkovoj ulici i ima 6.100 kvadratnih metara prostora za izdavanje i oko 170 parking mesta, navodi se u saopštenju za javnost ove kompanije.

Nakon ceremonije otvaranja, valjevski gradski hor „Srculence“ zabavljao je svoje sugrađane specijalnim repertoarom koji su pripremili za ovu priliku. Tokom večeri, rok bend „Neverne bebe”, zagrejao je atmosferu svojim dobro poznatim hitovima. Posetioci su imati priliku da isprate najnovije trendove na specijalnoj modnoj reviji STOP SHOP brendova i da probaju ukusne slatkiše u „Slatkom ćošku”. Uživali su i u nastupima akrobata, žonglera, brejk densera i družili se sa iskusnim zabavljačima. Zvezda večeri bio je popularni zabavljač, Valjevac Željko Joksimović – jedan od naših najuspešnijih muzičara sa internacionalnom karijerom. Poznati pevač, kompozitor i tekstopisac, prepoznatljiv po svom neospornom šarmu zabavljao je posetioce u završnom delu programa.

„STOP SHOP je brend kompanije IMMOFINANZ za ritejl parkove u Centralnoj i istočnoj Evropi i osnova našeg tržišnog razvoja, a ritejl park u Valjevu predstavlja 58. lokaciju u sedam zemalja. STOP SHOP nudi kvalitetnu kupovinu u prijatnom okruženju za celu porodicu. Dodatno, na dan otvaranja svi posetioci će imati priliku da uživaju u odličnom zabavnom programu, uz specijale popuste, iznenađenja i zanimljive aktivacije”, izjavio je Darko Grizelj, menadžer imovine u kompaniji IMMOFINANZ.

Do STOP SHOP-a Valjevo može se lako doći kolima kao i javnim prevozom, i očekuje se da će ovaj ritejl park privući približno 175.000 stanovnika Kolubarskog okruga. Prvi STOP SHOP ritejl park otvoren je u Čačku aprila 2015, a drugi u Nišu aprila 2016.

 

O IMMOFINANZ-u

IMMOFINANZ je vodeća kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina čije su aktivnosti fokusirane prvenstveno na maloprodajne, kancelarijske i logističke segmente na osam glavnih regionalnih tržišta u Evropi: Austrija, Nemačka, Češka, Slovačka, Mađarska, Rumunija, Poljska i Moskva. Osnovna delatnost obuhvata upravljanje i razvoj nekretninama. Kompanija poseduje portfolio nekretnina u vrednosti od 5,5 milijardi evra, koji obuhvata više od 380 objekata. Kompanija je obuhvaćena vodećim ATX indeksom Bečke berze i takođe posluje na berzi u Varšavi. Za više informacija posetite internet vebsajt: http://www.immofinanz.com

Jedan komentar na “IMMOFINANZ otvorio svoj treći STOP SHOP u Srbiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *