ponedeljak, 24. juna 2024.

Dobar rezultat valjevskih karatista na Kupu uže Srbije

Objavljeno: 22. oktobra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn
mde
mde

VALJEVO- Na karate Kupu uže Srbije u Čačku valjevski karatisti su ostvarili dobre rezultate. Na ovom turniru za kategorije poletaraca, pionira i mladih nada su nastupili svi klubovi iz karate Federacije uže Srbije sa oko 800 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama. Karate klub 014 iz Valjeva nastupio je u kategoriji kata, dok u borbama nije imao predstavnike.

„ Na ovom takmičenju smo imali zapažene rezultate. Andrea Krstić, 2008. godište, u apsolutnoj kategoriji osvojila je prvo mesto. Ksenija Kosić u klasi E osvojila je prvo mesto,  a Tamara Dražić je bila druga. U klasi D Ivana Matić osvojila je drugo mesto, dok je u klasi E 2010. godište Višnja Đurđević osvojila drugo mesto. Jedini prestavnik jačeg pola Matija Soldatović u klasi E osvojio je drugo mesto“, saopšteno je iz KK „014“.

Uprava kluba i treneri pozivaju svu zainteresovanu decu koja zele da se bave ovim sportom, da se jave trenerima na brojeve telefona: 0642532491 ili 0692224190, kako bi i oni, uz uspešan trening, postali šampioni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *