utorak, 5. marta 2024.

Dobitnici godišnje nagrade Valjeva

Objavljeno: 19. marta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Odbornici Skupštine grada doneli su odluku o dobitnicima godišnje nagrade Grada Valjeva, koja se tradicionalno dodeljuju povodom  Dana Valjeva, 20. marta. Godišnja nagrada u oblasti privrede pripada građevinskom preduzeću „Greda“. Za oblast medicine godišnja nagrada ide u ruke dr Miši Iliću. Ovogodišnju nagradu u oblasti obrazovanja dobiće Ana Savković, direktorka OŠ „Nada Purić“, a nagradu za stvaralaštvo i postignuće učenika Aleksa Mirković.

U oblasti poljoprivrede nagrada je pripala Dejanu Dobrivojeviću, a za oblast socijalne zaštite i humanitarnog rada Vesni Lazić. Nagrada za humanost ide u ruke Udruženja penzionera unutrašnjih poslova, za kulturu i umetnost Veseljku Beluševiću, a nagrada u oblasti informisanja Radovanu Lazareviću, šefu dopisništva RTS u Valjevu. Za oblast očuvanja i negovanja tradicije biće nagrađen Dragan Živanović, a za oblast sporta Đukan Đukanović.

Specijalne nagrade za životno delo biće dodeljene protođakonu Ljubomiru Rankoviću i Ostoji Prodanoviću. Ove godine nisu predloženi kandidati za dobitnike godišnjih nagrada u oblasti nauke, urbanizma i zaštite životne sredine, jer za te oblasti nije stigao nijedan predlog. Ovogodišnja nagrada Grada Valjeva će dobitnicima biti uručena sutra na svečanoj akademiji povodom 20. marta, Dana Valjeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *