subota, 20. jula 2024.

Dom Vojske na prodaju po ceni od 905.000 evra

Objavljeno: 20. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Dom Vojske biće ponuđen na prodaju po ceni od 905.000 evra . Tu cenu odredila je Poreska uprava, a novac od prodaje ovog objekta biće upotrebljen za nastavak radova na izgradnji nove hale sportova. Novi vlasnik dužan je da objekat od 1.900 kvadrata privede nameni u roku od dve godine. “Novi vlasnik taj prostor može da koristi za obrazovne, kulturno-zabavne ili hotelsko-ugostiteljske sadržaje”, rekao je zamenik gradonačelnika Žarko Kovač.

Gradsko veće formiralo je Komisiju za prodaju Doma Vojske, na čijem čelu je načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić. Valjevo je od Ministarstva odbrane kupilo Dom Vojske 2010. godine po ceni od oko pola miliona evra, a dodatno je u taj objekat uloženo 32 miliona dinara, da bi se sprečilo dalje propadanje tog zdanja.

6 komentara na “Dom Vojske na prodaju po ceni od 905.000 evra

  1. Skandalozno! Već vidim kako stiže sa Koferčetom prijatelj Rumenog Presne Snage i konačno sprovodi svoj suludi plan! Setimo se kako je javnost silovana da Dom vojske bude finski, pa Megatrend fakultet…a onda, pošto nije išlo Rumeni Presne Snage „aktivirao“ je svoje frizere, električate, svoje udavače prebegulje, svoje kupljene ručice i glavice i eto vam Valjevci, gledajte kako se nasilje nad zdravim razumom sprovodi uz pomoć nerazumnihi! Jad i beda brdskog blata svaljana u grad da bude kaljuga!

   0

   0
 1. To može da kupi neki Valjevskj Tajkun, koji ne vraća kredife i ne plaća poreze, ili onaj Garavi sokak šverceš šećera, a radnicii i poštena inteligdncija da mole da zaposle svoju decu kod njih. Pošten čovek ne može da zaradi tolike pare.

  0

  0
 2. Ko plati skoro milion eura ovaj objekat,valjda ce moci da radi sta hoce,zar ne? Nisu male pare…Oni bi hteli da prodaju,ali da se oni pitaju sta ce ko da radi?

  0

  0
  1. Sve zasluge treba pripisati mr Draganu Jeremiću! Gladni i nezaposleni Valjevci sad samo treba da se kreditno zaduže a resto para obezbede prodajom onog „starog“ što svedoči da je Valjevo bilo grad! To Druže Poćuta, generacije će pamtiti ovaj dan!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *