utorak, 25. juna 2024.

Podnete krivične prijave zbog uzurpacije industrijske zone

Objavljeno: 17. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija podnela je krivične prijave protiv odgovornih lica u dva valjevska preduzeća, koja su se bez ikakvog ugovora o zakupu uselila u gradske hale u industrijskoj zoni, saznaje Patak. Kako saznajemo protiv odgovornih lica je podneta krivična prijava zbog protivpravnog useljenja u objekte koji su u vlasništvu lokalne samouprave. Kako je Radio Patak ranije objavio, dve hale u industrijskoj zoni su jedno vreme uzurpirali vlasnik “Urban tehniksa” Slavko Stoiljković, koji je suvlasnik firme “Repol”, koja je u industrijskoj zoni bespravno koristila halu od više hiljada kvadrata kao magacinski prostor. Isti slučaj je sa predzućem “Simil”, koje je takođe gradsku halu koristio kao magacin.

3 komentara na “Podnete krivične prijave zbog uzurpacije industrijske zone

 1. A Bori čepu nikon ne podnosi prijavu. Dve godine je prošlo od kada je kupio plac po bagatelnoj ceni i nije ga PRIVEO nameni, i niko ništa ne preuzima. U ugovoru piše da je 2 godine rok za privodjenje nameri ili raskid ugovora.

  0

  0
 2. A hoce li se vec jednom odviti korupcionasko gnezdo sindikata i bivseg direktora dz? Kada ce protiv njih biti podnete prijave i hoce li neko odgovarata i snositi posledice za to sto su njih dvojica u sprezi ostetili dz za vise stotina hiljada dinara na godisnjem nivou? Zuti Sindikalac ne placa ni kiriju, ni struju, ni vodu (dugo ju ju koristio za zalivanje dva-tri plastenika, pranje i sl.), ni djubre, ni telefon, ni sluzbeni telefon – ama bas nista. Uz sveto dobijao je uredno platu – uvecanu za oko 40 sati prekovreniog rada (?) a nije spunjavao ni predvidjenu kvotumesecnih redovnih sati, placen put do Valjeva i Gole Glave u ceni potrosenog benzina a ne autobuske karte, novac za sindikalnu (?) aktivnost i novac za mrtvozornistvo – a da u pola slucajeva smrti gradjana i nije otisao da utvrdi smrt vec je blankopotpisivao dokumentaciju. Sveukupno primanje mu je na mesecnom nivou bilo oko 220.000 dinara, na to dodajte i platu supruge – lekara u hitnoj od oko 100.000 dinara – od nedavno specijalizanta na nekoj statisticko-socijalnoj medicini, a da za sve te pare nisu nista od komunalija placali. Procena strucnjaka iz poreske uprave je da je na godisnjem nivou taj DS sindikalac ostetio dz (za stanovanje i komunalije) iznosom od oko 350.000 dinara, pa puta godine koje tamo zivi, izracunajte sami. Pa malo li je sindikalce? Sramoto doma zdravlja i lekarske prakse!

  0

  0
 3. Sve je tacno , a disa ode i dodje drugi koji je duzan da prijavi sve neprtavilnosti Simovica dise …ima koliko hiljada pacijentkinja , pa da ali ti je zato Luba Vesic i Vesna Jokic u dzep stvili ogromnu svotu novca..pa mora malo i njima Nego ko ce tu prijavu da podnese kada je disa radio ,,dobro,,Kako je moguce da samo doktor u Kamenici placa sve dazbine i kako je to moguce da Miroslav dr od Jovanovic -sindikalac to nista nikome ne placa ?Proverite , svi papiri su kod nas i to je sramota i onaj doktor radi jos vise nego taj sindikalac i sve placa/ mislimo na doktora u Kamenici/Ali direktor je dobro radio samo za sebe i svoje ljude .Znaci ispalti se biti neposten , krasti ubijati i nikom nista sve je ok , jel to poruka mladima i svim pacijentima .Ovde ocito postoji selekcija i kako tata asvalt kaze !Tuzno li je ovo Valjevo i beda od zivota , nekada zazalim zasto nisam zavrsio neki drugi fakultet i otisao iz zemlje ..Dom zdravlja Valjevo je samo privremeno miran ….Ilija Tripkovicu ovi tvoji pioniri su cudo …..

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *