četvrtak, 22. februara 2024.

Dom Vojske na prodaju

Objavljeno: 22. aprila 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska vlast donela je odluku da proda zgradu Doma Vojske. Pet godina nakon što je Grad postao vlasnik zgrade Doma Vojske, doneta je odluka o prodaji tog objekta, koji sada nema nikakvu funkciju. Zgrada od oko 1.900 kvadrata biće prodata po tržišnoj ceni koju odredi Poreska uprava, a naknadno će biti propisano to kome se može prodati i za koju delatnost. Sav novac od prodaje ovog bivšeg vojnog zdanja biće upotrebljen za kapitalne projekte, rekao je zamenik gradonačelnika Žarko Kovač.

Valjevo je od Ministarstva odbrane kupilo Dom Vojske 2010. godine po ceni od oko pola miliona evra, a dodatno je u taj objekat uloženo 32 miliona dinara, da bi se sprečilo dalje propadanje tog zdanja. Odluku o tome za koje namene će zgrada moći da bude prodata doneće Gradsko veće.

 

2 komentara na “Dom Vojske na prodaju

  1. Ma pitajte oko svega ljude is SPS. Sinoć bio opštinski odbor i nastala pometnja oko tog doma vojske i oko doma zdravlja. Ovaj iz doma zdravlja samo što nije plakao. Napao ga neki čiča da se izjasni da li je član ili nije SPS. Sutra ide komisija na skupštinu opštine da se utvrdi da li je član ili jok? U komisiji subotić-vujić, vesna jokić, mića ilić, jelena višić i minić. Oni ima dutvrde da jeste član i nikom ništa do dogodine. Opet ima dadrma u fotelji, da prima koga oće, da u kabinetu maltretira radnice i sestrice, da vodi ove iz pravosuđa na ručkove i večerinke i da piše svim svojim ljudima prekovremene – nekom šefu vozača, onom pijanom vozaču što samo sedi na šabačkom putu u kafannama, onom bosancusa diplomom, sofronićki i miretu doktorima iz sindikata i tako to. Strašno da gore ne može da bude.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *