nedelja, 16. juna 2024.

Donacija „Meridiana“ valjevskoj bolnici

Objavljeno: 4. avgusta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Veliki karavan humanosti i društvene odgovornosti u organizaciji kompanije Meridian pristigao je i u Kolubarski okrug. Zaposleni u ovoj kompaniji posetili su Opštu bolnicu Valjevo, koja se takođe nalazi u kovid sistemu, i u njoj je zbrinuto nešto više od 100 pacijenata zaraženih virusom korona, saopštila je kompanija Meridian.

Ovom prilikom uručeno je više desetina paketa sa najneophodnijom medicinskom opremom i drugim potrepštinama kako bi pacijentima bila ukazana blagovremena i optimalna zdravstvena nega u trenucima kada su kovid zdravstveni kapaciteti gotovo maksimalno iskorišćeni.

“U svoje i u ime celog kolektiva Bolnice od srca se zahvajujem kompaniji Meridian na uručenoj pomoći. U vestima smo videli da pomažete i druge kolege i bolnice širom zemlje, na čemu vam dugujemo posebnu zahvalnost. Izuzetno cenimo ovaj gest humanosti, iako smo zadovoljni stepenom snabdevenosti neophodnom opremom, ovakvih donacija zaista nikad nije previše jer se situacija menja iz minuta u minut. Ono što u ovoj donaciji vidimo je pre svega ljudska solidarnost, a Meridian bez ikakve sumnje njome se može podičiti”, izjavio je direktor bolnice dr Zoran Đurić, a prenosi Meridian.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *