nedelja, 21. jula 2024.

Donacija Pivare Centru za VTO i najboljim srednjoškolcima

Objavljeno: 22. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska pivara doniraće je 300.000 dinara valjevskom Centru za vantelesnu oplodnju, dok će najbolji đaci srednjih škola u Valjevu od ove fabrike dobiti po lap top! Ova odluka je doneta povodom slave Valjevske pivare. Na ovaj način Valjevska pivara je pokazala da je ubedljivo društveno najodgovornije preduzeće u Valjevu, pored valjevskog „Krušika“, jer su do sada pomogli mnogobrojne gradske manifestacije, kao i akcije koje su pokrenuli pojedini građani.

Direktor Valjevske pivare Aleksandar Rajevac kaže da su ponosni na to što su u prilici da pomognu onima koji su najbolji, a to su u poslednjem slučaju Centar za vantelesnu oplodnju i najbolji srednjoškolci. „Najznačajnija stvar je naša želja da pomognemo najbolje đake srednjih škola i Centar za vantelesnu oplodnju, pogotovo jer oni imaju veoma dobre rezultate i svojim radom su učinili da Valjevo postane prepoznatljivo po njima i njihovom radu u celoj Srbiji. Što se tiče najboljih srednjoškolaca, naša želja je da im pomognemo i pošaljemo poruku da se znanje i rad uvek isplate“, rekao je Rajevac.

Valjevska pivara je bila jedan od najvećih donatora za kupovinu testa opterećenja srca za valjevsku bolnicu, a zahvaljujući pomoći ove fabrike, održane su mnogobrojne kulturne i druge manifestacije na području Valjeva, ali i opština Kolubarskog okruga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *