nedelja, 21. jula 2024.

DS: Valjevo u naredne četiri godine ne može da očekuje ništa dobro

Objavljeno: 22. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Predsednik valjevskih demokrata Duško Rakić poručio je na konferenciji za novinare da je prvi utisak nakon formiranja nove vlast da imaju represivan odnos prema odbornicima opozicije. On je dodao da činjenica da odbornici nisu dobili materijal za sednicu na kojoj je birano gradsko rukovodstvo, kao i članovi Gradskog veća, pokazuje da nova vlast ne poštuje ni odbornike, ni građane. „Odbornici nisu dobili biografije ljudi koji su izabrani na najvažnije funkcije, što pokazuje aktuelna vlast ne shvata ozbiljno ni građane, ni odbornike. Ja sam tek u medijima pročitao koji član Gradskog veća će biti zadužen za koju oblast. Novoizabrani članovi Veća ne ulivaju poverenje da će efikasno raditi, niti ostavljaju utisak da imaju znanja i kapaciteta da će uspeti da urade sve što je u njihovoj nadležnosti“, rekao je Rakić.

Komentarišući izlaganje za skupštinskom govornicom novoizabranog gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića, lider valjevskih demokrata je ocenio da je sve ono o čemu je govorio „spisak lepih želja“. „ Pitanje je samo da li te stvari mogu da se ostvare. Pošto nisu izneti konkretni predlozi kako će sve obećano biti urađeno,  mi se bojimo da Valjevo u naredne četiri godine ne može očekivati ništa dobro“, rekao je Rakić.

Predsednik demokrata je rekao da se nada da novi gradonačelnik neće insistirati na idejama koje je imao dok je bio u opoziciji, kada se zalagao za zatvaranja fabrika „Gorenje“ i „Vali“.

2 komentara na “DS: Valjevo u naredne četiri godine ne može da očekuje ništa dobro

  1. Ne da ne ulivaju poverenje, nego mi je muka od njihove sposobnosti i profesionalnih uspeha. Sve ekspert do eksperta

    5

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *