četvrtak, 18. jula 2024.

Donacija za valjevsko porodilište

Objavljeno: 3. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevsko porodilište dobilo je donaciju okviru u nastavka akcije „Zajedno za   bebe“, koju su pokrenuli Komercijalna banka i Fond B92. Za porodilište u Valjevu nabavljeni su kolor dopler ultrazvučni aparat sa tri sonde, reanimacioni sto, porođajni sto, lampa za fototerapiju, pacijent monitor sa EKG-om i infuziona pumpa. Donaciju je bolnici uručio predsednik Izvršnog odbora Aleksander Piker koji je  rekao da je od početka akcije „Zajedno za bebe“  Komercijalna banka je izdvojila blizu 47 miliona dinara, a da je oprema donirana valjevskom porodilištu vredna 5,1 milion dinara.

„ Oprema koju Banka nabavi za opremanje porodilišta je konkretno ulaganje u budućnost Srbije, jer zajedno stvaramo lepše i sigurnije životno okruženje za decu koja se ovde rađaju. Takođe, omogućavamo da lekari i drugo medicinsko osoblje koristi najsavremeniju medicinsku opremu, što unapređuje kvalitet njihovog rada. Drago mi je da su i naši klijenti u potpunosti podržali ovo naše opredeljenje“, rekao je Piker.

Ovo je osmo porodilište od početka akcije „Zajedno za bebe“, kojem je obezbeđena neophodna oprema. Akcija Zajedno za bebe počela je 1. juna 2014. godine, u okviru koje za svako plaćanje koje klijenti učine pomoću svojih kartica, Komercijalna banka donira vlastita sredstva za obnovu porodilišta u Srbiji.

Foto: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *