subota, 20. jula 2024.

Dr Đurić postavljen za direktora bolnice

Objavljeno: 26. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Urolog Zoran Đurić postavljen je za vršioca dužnosti direktora valjevske bolnice. Ovu odluku je donelo Ministarstvo zdravlja nakon što je prošle sedmice dosadašnji direktor dr Dobrivoje Grujičić podneo neopozivu ostavku iz zdravstvenih razloga. Novopostavljeni vršilac dužnosti direktora bolnice narednih dana izabraće svoje najbliže saradnike. U biografiji dr Đurića se navodi da  je rođen 1964. godine u Valjevu, dok je 1989. godine završio Medicinski fakultet u Beogradu. Specijalizaciju iz urologije završio je 1997. godine na Urološkoj klinici Beograd. Od 1989. godine zaposlen u valjevskoj bolnici.

4 komentara na “Dr Đurić postavljen za direktora bolnice

 1. Ovaj Lubenicar sa Uba svu rodbinu i zeninu i svoju ce da zaposli da rukovode po Valjevu. U nadnicu cemo ici kod Lubenicarovih rukovodilaca, hleb donose sa Uba meso sa Uba radnike u Krusik sa Uba, jedino ovaj Preletacevic Andra kum Divackih bosova uhvatio funkciju pored Lubenicara.

  20

  4
 2. Dr Djura je izvanredan lekar i dobar covek, trenutno je nacelnik Urologije. Kolilo znam, nije partijski kadar.

  11

  11
 3. Sve pohvale za doktora Zorana Djurica.. Dugo sam njegov pacijenat,ne idem cesto,ali kad odem detaljno uradi sve potrebne analize i uspostavi terapiju ,da nema potrebe cesto ici kod njega..mnogo dobar dijagnosticar i sto je bitno savestan u svom poslu,nista ne prepusta slucaju,to vam govorim iz licnog iskustva..Drago mi je sto je postavljen za direktora,ali mislim ( to je moje misljenje) da nije za ulogu direktora,jer je covek preoposten,a takvi tesko opstaju..U svakom slucaju Cestitam mom doktoru od ? na novoj funkciji … Jedino samo da mi ne zatreba u skorije vreme,Ne Daj Boze,jer u njega imam poverenje kao doktora koji je tu kad kod mi zatreba…

  4

  3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *