petak, 21. juna 2024.

Dr Grujičić izabran za direktora bolnice

Objavljeno: 17. decembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Dr Dobrivoje Grujičić izabran je za direktora valjevske bolnice, dok je njegov zamenik dr Zoran Milosavljević, saznaje Patak. Dr Grujičić je bio na čelu valjevske bolnice od juna prošle godine kao vršilac dužnosti direktora, a po odluci Upravnog odbora bolnice, od svih kandidata koji su se javili na konkurs, odlučeno je da dr Grujičić i ubuduće rukovodi valjevskom bolnicom. U trci za to mesto bila su još dva kandidata i to klinički farmakolog Mira Vuković i Živanka Lazarević, endokrinolog iz Obrenovca. Za zamenika direktora valjevske bolnice postavljen je dr Zoran Milosavljević, koji će na toj funkciji naslediti dr Vladimira Srećkovića. Za to mesto su konkurisali  još onkolog Aleksandra Milutinović, radiolog Djuro Mihailović i dr Živanka Lazarević iz Obrenovca.

9 komentara na “Dr Grujičić izabran za direktora bolnice

 1. Sve cestitke dr Grujicicu na izboru za direktora Bolnice ,i na uspesnom dosadasnjem radu i rezultatima koji su vidljivi svima . Srecno !

  0

  0
 2. Da se razumemo, nije izabran najbolji lekar u Valjevu, nije izabran najmoralniji lekar u Valjevu, nije izabran dobar i porodičan čovek medju lekarima! ŠTA JE ONDA JZABRANO?

  0

  0
 3. Izabran je covek koji je 10 juna 2013 god, nasledio dug od skoro 6 miliona eura,povarene djagnosticke aparate,skener i magnet u rasulu,cela bolnica u rasulu . Danas ,bi trebalo prvo da proverite sta je sve ovaj covek uradio za bolnicu od kako je v.d. pa da posle pricate sramota ovo,sramota ono . Najlakse je biti zavidan ,ljubomoran,niko nije idealan pa ni dr grujicic al rezultati se traze a ne da li je crn,plav,debeo ili sta vec . Vi zivite u nekim proslim vremenima,kad je ledeno doba odnelo dinosauruse zbog takvog misljenja kakav vi sada imate .

  0

  0
 4. NISTA SMESNIJE I TUZNIJE GRUJA DA VRATI DUG ZNA, PA TAJ NE ZNA MNOGO PROSTIJE I JEDNOSTAVNIJE STVARI A NE DA ZARADI PARE, DA DOBIJE TO ZNA.

  0

  0
 5. Sve cestitke dr Grujicicu na izboru ,na dosadasnjem radu ,i samo napred . Uvek ce biti ljubomornih . Puna podrska od nase porodice , i nasih prijatelja iz Popucaka .

  0

  0
 6. Dal neko pametan može da bude ljubomoran na Gruju, čovek je po svim kriterijumi dis-balansana osoba. Jedino ako su kriterijimu (cenzurisano) buve (kako reče njegov partiski Jočić za Ružića) ili pesma „ostani djubre do kraja“

  0

  0
 7. Kako stvari stoje, Ministarstvo zdravlja neće postaviti Grujčića za direktora OB Valjevo, a Milosavljevića za njegovog zamenika. Naime, odluku o izboru kandidata donosi Ministarstvo, dok Upravni odbor OB Valjevo daje svoj predlog. Zakonski rok od 5 dana za njihovo naimenovanje od strane Ministarstva zdravlja je prošao.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *