utorak, 21. maja 2024.

Državno prvenstvo u streljaštvu održava se u Mionici

Objavljeno: 31. marta 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Opština Mionica ovog vikenda biće domaćin seniorskog prvenstva u streljaštvu, koje će se održati u mioničkoj sportskoj hali 1. i 2. aprila. Organizacija ovog takmičenja pripala je streljačkom klubu „Valjevo 1880“ i Sportskom centru „Mionica“, a pod pokroviteljstvom opštine Mionica.

„Izuzetna mi je čast što je Mionica domaćin jednog državnog takmičenja ovakvog formata. Još jednom smo pokazali da možemo biti uspešni i dobri domaćini i na visini svog zadataka. Mionica je do sada bila domaćin međunarodne biciklističke trke, relija, rukometnih utakmica, fudbalskih takmičenja, državnog prvenstva u plesu i mnogih drugih. Na svakom koraku uviđamo koliko je značajno i važno bilo da rekonstruišemo i obnovimo sportsku halu. Zahvaljujući tome, sada se kod nas održavaju državna takmičenja, a naša deca imaju daleko bolje uslove“, rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Opština Mionica je prošlog vikenda bila domaćin državnog prvenstva u plesu gde je nastupilo skoro 500 takmičara, a ovog vikenda dočekuje strelce iz cele Srbije, među kojima su osvajači zlatnih medalja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *