utorak, 21. maja 2024.

DS: Prebacivanje krivice pokazatelj nesposobnosti vlasti

Objavljeno: 20. avgusta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Demokratska stranka u Valjevu pozvala je odlazećeg ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića da sačeka još dve godine kako bi mogao da proslavi  i svih 10 godina kako njegova stranka i on optužuju DS da je krivac što u Valjevu još uvek nije završen objekat Gerontološkog centra.

„Bio bi to pomena vredan jubilej tuđe krivice za to što on i njegova stranka ne rade svoj posao. Šalu na stranu, ova izjava je samo još jedan pokazatelj nesposobnosti naprednjaka i stalnog prebacivanja krivice na druge, a najčešće na Demokratsku stranku koja već osam godina nije na vlasti. Podsećamo odlazećeg ministra da je za ovih osam godina koliko su on i njegova stranka na vlasti mogao da završi ne samo Gerontološki centar, nego i mnoge druge objekte u Valjevu“, navode valjevske demokrate u saopštenju za javnost.

Demokrate navode da im je, ipak, drago što se odlazeći ministar bar i u tako nesuvisloj izjavi setio Gerontološkog centra u Valjevu, a ako ga zanima zašto u vreme vlasti u kojoj je bila i Demokratska stranka ovaj objekat nije završen, preporuču da to pitanje uputi svom kolegi iz Vlade Srbije Rasimu Ljajiću, koji je tada bio ministar u čijoj nadležnosti je bila izgradnja ovog centra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *