nedelja, 26. maja 2024.

DS sa koalicionim partnerima predala izbornu listu

Objavljeno: 15. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Demokratska stranka, zajedno sa koalicionim partnerima LDP, SDS i Novom strankom, predala je večeras listu odborničkih kandidata za lokalne izbore. Prvi na listi je lider DS u Valjevu Duško Rakić, na četvrtom mestu je lider LDP Žarko Kovač, iza njega je prvi čovek SDS u Valjevu Aleksandar Gajić, dok je poverenica Inicijativnog odbora partije Zorana Živkovića u Valjevu Jelena Milošević Krajinović na 19. mestu. Izborna lista nosi naziv „Tim za Valjevo“ i ukoliko je potvrdi Gradska izborna komisija, biće pod rednim brojem dva. Nosilac izborne liste i predsednik valjevskih demokrata Duško Rakić kaže da nemaju kandidata za gradonačelnika, jer svako ko se nalazi na vodećim mestima ove liste može da bude kandidat za prvog čoveka Valjeva.

„ Poznato je da se gradonačelnik ne bira direktno na izborima. Smatramo da imamo dobar tim i većina onih koji se nalaze na vodećim mestima na izbornoj listi mogu da bude kandidati za gradonačelnika. Kada se završe izbori o tome ćemo se dogovarati. U kampanji ćemo nastupati sa timom ljudi i isticaćemo ljude koji bi mogli biti gradonačelnici“, rekao je Rakić.

Kako je saopšteno, na izbornoj listi je 60 odsto kandidata za odbornike iz redova DS, dok su koalicioni partneri dobili preostali deo. Medju prvih 10 kandidata za odbornike su Slobodan Pavlović, koji je na drugom mestu, dok je Milka Erić Vasiljević treća na listi. Na šestom mestu je Milena Jovanović, iza nje su Dragan Despotović, Željko Đukić, Marina Nikolić i Dragan Mojsilović.

2 komentara na “DS sa koalicionim partnerima predala izbornu listu

  1. Ništa nije iznenađujuće. U skoro privatizovanoj ambulanti u Brankovini demokrata od 5. oktobra 2000. godine (balvanima pregrađivao put ka Šapcu sa seljanima) “lekar“ sa svojom sestrom napao čistačicu. Vređao, maltretirao i nipodaštvao danima dok se žena nije obratila za zaštitu. Kako bi što više vremena proveo sam sa svojom radnicom zahtevao od čistačice da ne dolazi i da ne održava svakodnevno higijenu u zdravstvenoj ustanovi. Sad kad su se uključili zaštitnici građana, prava i druge nevladine organizacije za mobinge i slično, napravila se gužva. Sve bi to leglo nego je problem što je čistačica Romkinja pa nije u redu. Biće tu posla tu i za Tužilaštvo.

    5

    2
  2. Ma kakav on demokrata. Jeste bio član ranije ali sada je molio naprednjake da pređe kod njih. Ne znam šta je posle bilo. Ako je prešao biće sve to ispeglano. Nema da brineš.

    3

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *