nedelja, 23. juna 2024.

DS: SNS potrošila 13 miliona dinara u Mionici

Objavljeno: 5. decembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Predsednik DS Bojan Pajtić rekao je da je SNS u dosadašnji deo lokalne kampanje u Mionici uložila oko 13 miliona dinara. „Republička Vlada donela je odluku o umanjenju plata i penzija. Time je srednji sloj, onaj deo društva koga čine ljudi koji su završili srednju, višu ili visoku školu — doveden do ruba egzistencije“, rekao je Pajtić u Mionici uoči vanrednih lokalnih izbora koji se održavaju u tom mestu. On je istakao i da je indikativno da je SNS na izborima u Mionici u lokalnu kampanju uložila već oko 13 miliona dinara, a do kraja kampanje će taj iznos biti višestruko premašen.

„Čiji je to novac, i kakva je to poruka u uslovima ‘štednje’ i smanjenja plata i penzija? Mionicu treba da vode stručni, čestiti i ugledni ljudi. Milan Gavrilović, kandidat DS za predsednika opštine zaslužuje poverenje građana ove sredine jer, za razliku od kandidata drugih stranaka, ispunjava sva tri uslova“, rekao je Pajtić.

Govoreći o merama Vlade, on je naveo da je celokupna ušteda svega 370 miliona evra.

„I dok smanjuje plate i penzije, Vlada je u rebalansu povećala subvencije za 110 miliona evra, budžet same Vlade i njenih kancelarija je povećan za 16 miliona evra, rashodi za robu i usluge za još 15 miliona evra, kupuje zgrade i građevinske objekte za dodatnih 152 miliona evra, a razne dotacije za NVO povećane su za neverovatnih 70 miliona evra“, rekao je Pajtić.

Kandidat DS za predsednika mioničke opštine je Milan Gavrilović, koji je izvesno vreme bio na funkciji prvog čoveka Opštine. DS još uvek nije predala izbornu listu  za predstojeće lokalne izbore u Mionicu. Od svih partija izbornu listu je do sada predala samo SNS, koja na lokalne izbore izlazi zajedno sa NS, DSS, SPO i partijom Rasima Ljajića. Ostale partije za to imaju rok do 12. decembra.

Jedan komentar na “DS: SNS potrošila 13 miliona dinara u Mionici

  1. Пајтић ће некоме да потчитава о штедњи? Тај хвалисавац је на свакој ћуприји у Војводини коју је зидао народним парама урезао своје име! Сад би као бледа од најблеђе изанђале копије Зорана Ђинђића да пљуцка јалове политичке ћорке које ни он сам више није у стању да чује. Е мој Пајтићу, кад би само знао колика си прошлост!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *