utorak, 28. maja 2024.

DS traži ostavke odgovornih zbog haosa sa vodom

Objavljeno: 9. juna 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Demokratska stranka u Valjevu zatražila je da odgovorni zbog haosa koji je nastao sa vodom, bez koje su potrošači u većem delu Valjeva, nadležni podnesu ostavke! „ Podnošenje ostavki, uz veliko izvinjenje građanima Valjeva, je najmanje što odgovorni za ovaj haos mogu da učine. Ako je ovakav haos nastao zbog planiranih radova, ne smemo ni da pomislimo šta bi se dogodilo u slučaju nekakve iznenadne havarije. Građani su sa pravom ogorčeni, jer nemaju nikakve informacije o tome kada i koliko dugo će biti bez vode. Kako je moguće da Vodovod i gradske vlasti građanima ne mogu da pruže informacije o tome ko će i kada biti bez vode“, navodi se u saopštenju za javnost Gradskog odbora DS u Valjevu.

U saopštenju se navodi da je neverovatno da se ovako obimni radovi izvode tokom letnje sezone, kada je potrošnja vode zbog visokih temperatura i inače povećana.„ Zar nije bilo moguće ove radove planirati za neki drugi deo godine, kada je potrošnja manja, a podnošenje restrikcija vode lakše? Da li zbog približavanja lokalnih izbora sve mora da se radi sada kako bi se stekao privid da se u našem gradu nešto radi“, pitaju valjevske demokrate.

3 komentara na “DS traži ostavke odgovornih zbog haosa sa vodom

 1. Demokrate, sigurno je i vama jasno da su ove restrikcije deo nasilja koje SPS sprovodi nad Valjevcima! Navikli su tako i u tom maniru nastavljaju idalje, kao da je 1948. godina. Ovo je podli trik ne bi li nam nasilno „utuvili“ u glavu da bez baruštine Stubo-Rovni Valjevo ne može imati vodu?! Dok su milijarde spucavane u tu baruštinu, cevovod je beležio gubitke i do 60 posto! Nije im padalo na pamet da to pitanje reše jer nije bilo „profita“ kao za baru u okeanu! Politički jeftino, prosto, uz to još i nasilno, šta reći, sem da su se SPS-ovci odavno opasnim oružjem zaigrali i to će im se, nema sumnje, opasno obiti o glavu!

  0

  0
 2. vi iz ds-a ovo nikada niste i ne bi ste uradili ovim građanima, ali ta gologuzija nije glasala za vas. zasto da se izvine ovim građanima koji su ih takvi izglasali i doveli na vlast, zasluženo im rade što im rade i ovo je samo početak.

  0

  0
 3. Udri po sirotinji. Ni vodu im ne daj.

  Pa šta drugo narod da priča, nego o vodi.

  Da znate šta će tek biti sledeće… I sve tako dok prestane, ili se smanji, proizvodnja hleba i lekova…

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *