utorak, 21. maja 2024.

Festival studentskih radova na VIPOS-u

Objavljeno: 26. maja 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Tradicionalni, 14. po redu Festival studentskih radova studenata Visoke poslovne škole strukovnih studija održava se danas.

Celodnevni program Festivala počinje u 10.30 časova, otvaranjem izložbe hobija i umetničkog stvaralaštva studenata, nakon čega će biti organizovana poseta Modernoj galeriji. Potom sledi centralni deo Festivala, prezentacije 17 stručnih radova, podeljene u sesije Poslovne ekonomije i Poslovne informatike, iz svih oblasti koje se izučavaju na VIPOS-u.

Gosti naših studenata su njihove kolege iz Visoke poslovno-tehničke škole iz Užica, koji će se takođe predstaviti svojim stručnim radovima. Tokom Festivala, biće održana i dva zanimljiva predavanja: predstavnici Startita govoriće o tome kako je njihov centar osnovan u Valjevu, dok će predstavnici „Crater studija“ iz Beograda govoriti o vizuelnim efektima kao profesiji budućnosti.

Nakon dodele nagrada najboljima na Festivalu studentskih radova, naši i studenti iz Užica nastaviće druženje u VIPOS-u uz koktel i muzički program do večernjih sati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *