petak, 12. aprila 2024.

Gasifikacija Valjeva u planu rada „Srbijagasa“

Objavljeno: 19. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gasifikacija Valjeva, o kojoj se priča već godinama, mogla bi da zaživi u najskorije vreme, jer je taj projekat u planu i programu. To tvrdi direktor „Srbijagasa“ i visoki funkcioner SPS Dušan Bajatović, koji je danas posetio štand Gradskog odbora SPS u Valjevu. Ona kaže da je država do sada uradila gasifikaciju mnogih gradova u Srbiji, te da ne vidi razlog zašto to ne bi bio slučaj i sa Valjevom. „Gasifikacija Valjeva je u planu i programu. Kada prođe revizija MMF i Svetske banke, ukoliko se sa tim saglase resorno ministarstvo i Vlada Srbije, taj projekat će zaživeti i Valjevo više ne bi zimi trebalo da bude najzagađeniji grad u Srbiji“, rekao je Bajatović.

Direktor „Srbijagasa“ kaže da gasifikacija lokalnu samoupravu ne bi ništa koštala, dok bi građani trebalo da priključak plate oko 650 evra, koji će moći da plate u ratama na 2-3 godine. „ Gas je u ovom momentu najpovoljniji energent“, rekao je Bajatović.  On  kaže da je ovo ozbiljan projekat, te da je za gasifikaciju Valjeva potrebno na desetine miliona evra. „ U najboljem slučaju već do kraja ove godine bi mogla da bude doneta odluka i isprojektovana gasifikacija Valjeva“, rekao je Bajatović.

Prvog čoveka „Srbijagasa“ pitali smo koliko su mu mesečna primanja. Odgovorio je da mesečno na njegov račun, po više osnova, „legne“ oko 20.000 evra, ali je dodao da najveći deo tog novca daje u humanitarne svrhe. „Moja plata u ’Srbijagasu’ je oko 1.450 evra i to nije nikakva tajna. Preostali deo novca dobijam po osnovu članstva u nadzornim odborima stranih kompanija, a najveći deo svojih primanja dajem u humanitarne svrhe. Ja bih voleo da i drugi koji imaju visoke plate dobar deo izdvoje za bolnice i bolesnu decu, kao što je moj slučaj. Evo mogu javno da obećam da na moju donaciju može da računa i valjevska bolnica“, rekao je Bajatović.

4 komentara na “Gasifikacija Valjeva u planu rada „Srbijagasa“

 1. Ja bio u zabludi, mislio da samo Valjevo ima ljude sa viškom mozga, kao Goran M. al ovaj lik ima viška na sve strane. Ovom liku i Poćuta 357 mora da se smeje. Kako ono beše došlo vreme da „pametni zaćute a progovore budale“

  8

  4
  1. Vidio ovo matematicaru javi se Goranu m. ocito da nemas m..a za to ili si zaljubljen -zaljubljena u njega kada ti je on opsesija i za razliku od njega ti mozga nemas .Javni se njemu i pitaj ga kako on ima vise mozga od tebe .

   1

   0
  2. Pitaj Gorana M , odakle mu visak mozga , kada patis toliko za njim , @Nocna i dnevna vam je mora Goran M .Lepo je to kada se pise , al jos lepse kada mu se obratis ..ali .m…a ili hrabrosti nedostaju ..JAVI SE GOGIJU!!

   3

   2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *