utorak, 21. maja 2024.

Čekajući ministarku Zoranu Mihajlović

Objavljeno: 20. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i visoka funkcionerka SNS Zorana Mihajlović danas je bila u partijskoj poseti Valjevu. Iako na zvaničnom sajtu Vlade Srbije stoji da će ministarka Mihajlović danas obići Valjevo, po svemu sudeći ona je bila u partijskoj poseti gradu na Kolubari. Na mestu gde je ministarka trebalo da se pojavi, a to je park na Jadru, pored Kolubare, okupio se veliki broj aktivista i funkcionera SNS, koje je predvodio kandidat za gradonačelnika te partije dr Slobodan Gvozdenović, dok čelnici Valjeva nisu obavešteni o dolasku ministarke u naš grad, što govori u prilog tome da je Zorana Mihajlović došla u partijsku posetu Valjevu.

Šta je ministarka poručila okupljenim aktivistima SNS nije poznato, jer je većina valjevskih novinara, posle 45 minuta čekanja da ministarka dođe, napustila ovaj događaj. Za 45 minuta niko od funkcionera i aktivista SNS se nije udostojio da novinarima priđe i obavesti ih o tome da će ministarka kasniti, niti o terminu njenog dolaska. Ovaj događaj su napustili novinari gotovo svih redakcija, osim VTV, TV Marša i Radio Valjeva, čiji novinari nisu dobili „zeleno svetlo“ od urednika da zbog nepoštovanja dogovorenog vremena (skup je zakazan za 11.15 časova), napuste ovaj događaj.

Pored aktivista SNS, ministarku je strpljivo čekao direktor JP „Srbijavode“ Goran Puzović, koji je u 11 časova došao u park na Jadru. Inače, na sajtu Vlade Srbije stoji da će ministrka Zorana Mihajlović posetiti Valjevo u 11.15 časova, gde će obići regulisano rečno korito Kolubare kod parka na Jadru. Ostaje nejasno zašto ministarka Mihajlović  radove na regulisanom delu Kolubare obilazi sada, s obzirom na to da su oni završeni pre godinu dana i da je te radove finansirala Vlada Japana, a ne Republika Srbija.

Novinari 04

Jedan komentar na “Čekajući ministarku Zoranu Mihajlović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *