ponedeljak, 20. maja 2024.

Gordan Milosavljević je poverenik SSP

Objavljeno: 21. juna 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon što je predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Valjevu advokat Branko Ivković podneo je ostavku na tu funkciju, iz te partije je saopšteno da je formirano povereništvo na čijem čelu je Gordan Milosavljević, član Izvršnog odbora SSP zadužen za Kolubarski okrug.

„Povodom obaveštenja javnosti, sad već bivšeg predsednika GrO Valjevo Stranke Slobode i Pravde Branka Ivkovića i drugih članova Gradskog odbora, možemo konstatovati da su ostavke i zahtevi za istupanje članstva SSP-a usvojeni. Ovo je lični naših dojučerašnjih partijskih kolega i saboraca u borbi protiv ovog režima te im zahvaljujemo na dosadašnjem učešću u radu, a buduće vreme će pokazati ispravnost politike koju zastupa SSP i njeni članovi“, navedeno je u saopštenju za javnost koje je potpisao Gordan Milosavljević.

Kako je navedeno, u narednom periodu će se formirati novi Gradski odbor koji će „nastaviti borbu protiv ovdašnje vlasti, njihovih nazadnih, manipulativnih i beskrupuloznih čini“.

Doskorašnji predsednik te partije u Valjevu Branko Ivković je nedavno podneo ostavku na tu funkciju, navodeći da je razlog za to apsolutno neslaganje sa politikom rukovodstva Stranke slobode i pravde u protekla dva meseca od parlamentarnih i predsedničkih izbora održanih u aprilu mesecu ove godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *