sreda, 17. aprila 2024.

Grad ispituje po kom osnovu direktorka koristi službeni stan

Objavljeno: 16. januara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Načelnica Gradske uprave Jelica Stojanović izjavila je za Patak da će biti ispitano po kom osnovu direktorka Centra za socijalni rad Kaja Jovanović koristi stan od skoro 90 kvadrata u centru Valjeva. Kako je Radio Patak objavio, direktorka Centra za socijijalni rad više od dve godine koristi stan kojim raspolaže ta ustanova, bez ikakvog ugovora. Ugovor o zakupu, koji je Kaja Jovanović potpisala sama sa sobom 2007. godine, je istekao još krajem decembra 2012. godine, a novi ugovor o korišćenju tog stana nije potpisan. S obzirom na to da je lokalna samouprava osnivač Centra za socijalni rad, načelnica Gradske uprave Jelica Stojanović kaže da će u najskorije vreme biti ispitan ceo slučaj.

“ Grad će ispitati ovaj slučaj. Nama nije bilo poznato da se stan od 2012. godine koristi bez pravnog osnova. Centar za socijalni rad se u ovom slučaju morao obratiti svom osnivaču i direktorka je morala preduzeti određene radnje da se to uvede u pravne tokove”, rekla je načelnica Gradske uprave.

Direktorka Centra za socijalni rad Kaja Jovanović pokušala je da prikrije podatak ko i po kom osnovu koristi stan u Karadjordjevoj ulici, a tu informaciju je Radio Patku dostavila tek posle intervencije poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića. Ona zakupninu za stan od 89 kvadrata plaća 91 evro, a taj stan koristi godinama.

2 komentara na “Grad ispituje po kom osnovu direktorka koristi službeni stan

 1. “ Grad će ispitati ovaj slučaj. Nama nije bilo poznato da se stan od 2012. godine koristi bez pravnog osnova. Centar za socijalni rad se u ovom slučaju morao obratiti svom osnivaču i direktorka je morala preduzeti određene radnje da se to uvede u pravne tokove”, rekla je načelnica Gradske uprave.
  Jel ovo Jelica Stojanović ne zna ništa? Jel ne zna da je Kaja Jovanović tu postavio SPS? Ta licemerna Jelica Stojanović zna sve, zna ona i koji su to stanovi u posedu grada i ko je sve useljen iz Gradske uprave u njih a da za to nema nikakav osnov. Klasična SPS folirantkinja i lažljivica .

  0

  0
 2. Problematicnija je ova Jelica od te Kaje. Opstaje i traje, nema joj ravne. Ni o cemu se ne izjasnjava, sve zna, kad je pitaju prica a da nista ne kaze, a kaze tamo gde su joj gazde. I nije jedina. Da nije takvih poput Jelice, ne bi bilo ni Kaje. Tj. Kajinih postupaka.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *