petak, 21. juna 2024.

Smenjen načelnik kriminalističke policije

Objavljeno: 16. januara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Načelnik kriminalističke policije Zoran Nedeljković smenjen je sa te funkcije i raspoređen na novo radno mesto, ali još uvek obavlja tu dužnost jer je podneo žalbu. Kako saznajemo, odluku o njegovom razrešenju doneo je ministar policije Nebojša Stefanović, koji ga je rasporedio na novo radno mesto u Odeljenje za vanredne situacije MUP Srbije. Nedeljković je podneo žalbu zbog razrešenja žalbenoj Komisiji Vlade Srbije i do okončanja postupka ostaće na čelu kriminalističke policije. Nedeljković je na to mesto postavljen 2009. godine, a pre toga je bio šef Odeljenja za privredni kriminal.

5 komentara na “Smenjen načelnik kriminalističke policije

 1. A ko je štitio do sada Tajkune, što ste ga smenili pa taman se čovek uigrao sa Kneževićem i Omerovićem. Kada će ovaj sa Povlenski magli da bude stavljen kao ovi estradni umetnici na proveru, što je ovoliki kriminal u Valjevu …?

  0

  0
  1. Pogresna pitanja gos`n,treba da pitate sta je sa ljudima koji prave prozore a imaju i nekakvu vodu,auuu a bogami i neke Hotele a plate nemaju da isplate.Pa sta je sa gospodinom Pocutom,kada ce on da se isproverava,kada ce onaj Krle biti proveren.itd.Vi gospodine bacate lopticu od vasih poslodavaca,pa gurate na nekakav Povlen.

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *